Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Àrees d'actuació Cultura II Edició Art i Flors als balcons 2a edició de la Mostra Art i Flors als Balcons

2a edició de la Mostra Art i Flors als Balcons

Alcanar tornarà a exposar el seu art als balcons

La segona edició de la Mostra Art i Flors als Balcons s'avança al mes de maig, coincidint amb l'inici de les Festes Majors de Sant Isidre i es tornarà a exposar al mes de juliol a Les Cases.

Les façanes del nucli antic d'Alcanar es tornaran a convertir en una galeria d'art contemporani amb motiu de la II Mostra Art i Flors als Balcons que se celebrarà a partir del dia 13 de maig, coincidint amb l'inici de les Festes Majors de Sant Isidre.

Aquesta exposició d'art urbà, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament canareu, mostrarà més de 50 obres inèdites fetes amb diversos materials i tècniques –brodats, acrílics i fotografia impresa, entre altres – sense temàtica predeterminada. Igual que en l'edició anterior, els participants són artistes locals o vinculats al municipi.

L'exposició, que compta amb la col•laboració dels veïns que han acceptat a penjar les obres als seus balcons i guarnir-los amb floreres per a l'ocasió, es distribuirà per la plaça Major, el carrer Felip Pedrell, la plaça de Sant Miquel i plaça del Camí Ample.

La comissaria i impulsora d'Art i Flors als Balcons, la pintora Núria Prades, ha mostrat la seva satisfacció per l'èxit d'aquesta proposta, "en aquesta segona edició s'ha incrementat notablement el nombre d'obres i d'artistes participants. D'altra banda i una vegada més, la resposta dels veïns ha estat molt positiva". Prades ha explicat que la finalitat d'aquesta exposició és fer una relectura d'una tradició antiga que encara es manté a Alcanar i a les Cases, consistent en penjar les vànoves als balcons de les cases dels carrers per on passen les processons.

La inauguració de la II Mostra d'Art i Flors als Balcons tindrà lloc el dissabte, 13 de maig, a les 19.00 h, a la plaça del Camí Ample i inclourà un espectacle al carrer i un petit homenatge a l'artista Alberto Carrera, mort recentment en un fatal accident de tràfic, així com una visita guiada a les obres. La seva clausura està prevista per al dia 31 del mateix mes.

>> Llistat d'artistes participants

>> Bases 2a edició Art i Flors als Balcons

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat