Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019

Celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019

| Cultura

Per a celebrar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones; s'han programat diversos actes d'entre el dissabte 23 i el 30 de novembre de 2019.


Programació:

Dissabte 23 de novembre a les 19h al Centre Cívic 1 d'Octubre. LECTURA DEL MANIFEST al concert de la Banda Municipal de Música d'Alcanar.


Dilluns 25 de novembre a les 10:30h a l'institut Sòl-de-Riu d'Alcanar. ACTES per commemorar el 25N adreçats a l'alumnat.

A les 13h a la plaça de l'ajuntament d'Alcanar. ACTE INSTITUCIONAL amb lectura del manifest i record a les víctimes de violència masclista.

Divendres 29 de novembre a les 19:30h al Casal Cívic Trinitari Bel. ACTE INSTITUCIONAL amb la representació del Teatre per la igualtat a càrrec de l'alumnat de l'institut Sòl-de-Riu i l'espectacle "Homes tontos, mentiders i masclistes" a càrrec de El sobrino del Diablo.


Dissabte 30 de novembre a les 19h al Centre Cívic 1 d'octubre. LECTURA DEL MANIFEST al concert de l'Agrupació Musical Canareva.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078