Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Encesa de llums telemàtica

Encesa de llums telemàtica

| Cultura

L'Ajuntament d'Alcanar ha organitzat, un any més, amb molta il·lusió, el tradicional acte de l'encesa de les llums de Nadal. Enguany finalment se celebrarà el divendres, 4 de desembre, a les 18.45 h, de forma telemàtica,  a causa de la situació epidemiològica.

Maribel Ramon, regidora d'Acció Social i Famílies, explica que "tot i que enguany era impossible organitzar l'acte tal com l'entenem, hem preparat una encesa alternativa amb molta imaginació i amb la participació dels autèntics protagonistes: els nostres xiquets i xiquetes".

Així, està prevista l'assistència del Sr. Nadal, que dirà unes paraules per a presentar l'acte. També hi haurà un contacontes a càrrec de l'autora, Eva Oms. Posteriorment, l'alumnat de l'escola Joan Baptista Serra d'Alcanar, l'escola Marjal de les Cases, la llar d'infants Vila dels Xiquets i els centres de suport familiar Guirigall i Patufets anunciaran l'encesa de llums d'una manera molt especial.

Finalment, Maribel Ramon donarà la benvinguda a les festes i desitjarà un bon Nadal a tots els xiquets i xiquetes del municipi. Per acabar l'acte virtual es podrà escoltar una Nadala acompanyada d'un passi de totes les fotos de l'alumnat per classes.

L'acte durarà aproximadament 15 minuts i es podrà seguir en directe per les xarxes socials de l'Ajuntament: Facebook, Twitter, Instagram i Whatsapp web.

Us hi esperem!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar