Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Presentació del llibre “L’organització territorial i el règim jurídic dels governs locals de Catalunya”, del canareu Xavier Forcadell i Esteller

Presentació del llibre “L’organització territorial i el règim jurídic dels governs locals de Catalunya”, del canareu Xavier Forcadell i Esteller

| Cultura

L'Ajuntament d'Alcanar us convida a l'acte de presentació del llibre "L'organització territorial i el règim jurídic dels governs locals de Catalunya" del canareu Xavi Forcadell, Coordinador General de la Diputació de Barcelona, Secretari Municipal i professor dret administratiu a la URV.

L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Trinitari Fabregat, el pròxim dijous 12 d'octubre, a les 19 h, i serà presidit pel Sr. Alfons Montserrat Esteller, Alcalde d'Alcanar. També hi intervindrà, a més de l'autor, el Sr. Joan-Josep Sancho i Esteller, mestre i director de l'institut Sòl-de-Riu d'Alcanar (2002-2013).

Consulteu el resum, de l'editorial Tirant lo Blanch, de la publicació "L'organització territorial i el règim jurídic dels governs locals de Catalunya".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat