Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Presentació del llibre "Alcanar, imatges de 3000 anys d'història", de Núria Prades i Jordi Sancho

Presentació del llibre "Alcanar, imatges de 3000 anys d'història", de Núria Prades i Jordi Sancho

| Cultura
Biblioteca de les Cases - Carrer Barcelona, 9, 11, - 43569 Les Cases d'Alcanar,

Alcanar, imatges de 3.000 anys d’Història és primer treball conjunt de l’artista Núria Prades i el graduat en Història Jordi Sancho que recull de forma breu l’evolució històrica del municipi, des del paleolític fins a l’època actual.

El resultat d’aquest treball conjunt és un llibre de 130 pàgines, de les quals, 120 són il·lustracions que recorren de manera rigorosa i entretinguda els tres mil anys d’història d’Alcanar: fets històrics, esdeveniments festius i culturals, personatges, vivències, records i sensacions. Les imatges i els textos es combinen de manera instructiva i amena, respectant les formes més genuïnes de la parla d’Alcanar, alhora que recuperen paraules pròpies del lèxic canareu.

Alcanar, imatges de 3.000 anys d’Història és obra d’una gran bellesa artística i qualitat narrativa, adreçada a lectors de totes les edats, que té un gran valor pedagògic, que de ben segur es convertirà en una eina pedagògica de referència per al professorat i que pot servir de punt de partida de futurs treballs de recerca.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar