Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Una Santa Cecília 2020 telemàtica

Una Santa Cecília 2020 telemàtica

| Activitats

El pròxim cap de setmana haguérem celebrat una festa de Santa Cecília ben especial, per tancar el calendari d'actuacions de 2020, any de celebració del 175è aniversari de la Banda Municipal d'Alcanar.

La situació de pandèmia ocasionada per la COVID-19 ja va fer ajornar tots els actes culturals programats per celebrar el 175è aniversari. I tot i que a principis de tardor es van reprendre els assajos, finalment degut a la situació sanitària actual no serà possible celebrar la patrona dels músics com ens agradaria i com la teníem entesa fins ara.

Però tot i que no hi haurà recollida de nous músics, cercaviles, concert de Santa Cecília, diana, sopar, ni dinar de germanor, no volem renunciar a celebrar d'una forma diferent la Festa de Santa Cecília. És per això que el proper cap de setmana del 20, 21 i 22 de novembre us proposem una Festa de Santa Cecília telemàtica, a l'espera que tan aviat com millore la situació sanitària puguem reprendre l'activitat musical i puguem continuar gaudint de la música de Banda als assajos, als concerts i al carrer!

Us proposem una festa telemàtica en la qual es recordaran celebracions antigues de la patrona amb emissions en directe per YouTube, i també en la que posarem a prova dels vostres coneixements sobre la Banda amb un Trivial musical. Dissabte, tradicionalment el dia de recollida dels nous membres de la Banda, volem omplir les xarxes socials d'imatges de músics acabats d'incorporar a l'entitat, us animem a fer recerca d'imatges per les vostres calaixeres i discs durs. També volem que torne a sonar la música als carrers, però com que la Banda no podrà passar per davall de casa vostra, us proposem una nova convocatòria de "Música als balcons" amb l'Himne a Santa Cecília, pas-dobles i la Jota Vella d'Alcanar. Us animem a sortir a tocar i cantar als balcons i terrasses amb les vostres famílies!

Fem que la Festa de Santa Cecília, patrona dels músics, també estiga present enguany!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar