Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Carme Navarro Balada

Carme Navarro Balada

Càrrec: 1a tinenta d'alcalde. Regidora d’Acció Social i Ciutadania; Ensenyament; l’Escola Municipal de Música d’Alcanar (EMMA) i l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques

Pertany al govern: 

Partit polític: ERC- AM

Contacte: mcnavarro@alcanar.cat

Horari de visites: hores a convenir

Com demanar visita: demanar cita prèviament: 977 73 20 13 (308) 

Biografia:  Nascuda a Alcanar el desembre de 1966 i formada en Administració i Finances. És empresària del sector de la restauració, està casada i és mare de dos fills.

Sempre he estat implicada activament en diverses entitats culturals i socials del municipi; a més, compta amb una llarga trajectòria com a militant d’ERC.  Ha estat regidora en el mandat 2011-2015 al capdavant de les regidories d'Acció Social i Ciutadania, i d'Ensenyament, on ha engegat, entre d’altres,  projectes destinats a donar resposta a les necessitats de les persones.

En aquest nou mandant (2015-2019) és la responsable de la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania; Regidoria d'Ensenyament; Regidoria de l'Escola Municipal de Música i Regidoria de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques. És també la presidenta del Consell Comarcal del Montsià.

Declaració: patrimonial i d'activitats.

Retribucions: Inclosa dintre el règim d’indemnitzacions, com a membre de la Corporació, per assistència a:
- Ple 238,00 euros/sessió
- Junta de Govern Local 166,00 euros/sessió
- Comissió Informativa "Alcanar Sostenible" 143,00 euros/sessió (presidenta) , Comissió Informativa "Alcanar de les Persones" 143,00 euros/sessió (presidenta suplenta, només percebrà la retribució en cas que la persona presidenta no pugui assistir a la Comissió). 

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat