Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Cicle de Primavera

Cicle de Primavera

Per vuitè any consecutiu, l’Escola Municipal de Música d’Alcanar (EMMA) amb el suport de l’Ajuntament. organitza el Cicle de Primavera, una sèrie d'activitats de temàtica musical, enguany en forma de concerts i conferències.

Segons Carme Navarro, regidora responsable de l’EMMA,  “el Cicle de Primavera és un cicle consolidat en el calendari cultural del municipi que té com a objectiu apropar la música a tots els públics”.

Els concerts són protagonitzats per antics alumnes de l’EMMA que estudien el nivell superior de música a Castelló, Barcelona i Viena, a més d'altres jóvens concertistes que no són de l’Escola. Els  professors de l'EMMA també participen en algunes de les activitats organitzades. 

Per a Juanjo Villarroya, director de l’EMMA, “una escola municipal de música és molt més que un lloc on els nens aprenen música, també ha de ser un focus d'iniciativa cultural-musical que tinga repercussions més enllà de les seues pròpies aules”. “El Cicle de Primavera també serveix per a la preparació final dels nostres alumnes més avançats, ja que així disposen d'un entorn similar al del món professional del concert”, afegeix.

>> Consulta la programació del Cicle d'activitats de primavera.

Notícies relacionades

Tyrika, en la seua segona edició, incrementa el nombre d’activitats, de persones implicades i de visitants

El passat cap de setmana, Alcanar va retrocedir, de nou, 2.500 anys per a tornar als seus orígens.

Benvinguts i benvingudes a Tyrika, el Festival Iber d'Alcanar!

El poema “Ora Maritima” de l'escriptor romà Ruf Fest Aviè, explica que, entre Peníscola i la desembocadura del riu Ebre, hi havia, molt abans del segle IV, nombrosos assentaments i que un d'...

Recomanacions literàries del mes de setembre

Us presentem dos recomanacions literàries de la Biblioteca Trinatari Fabregat per aquest mes de setembre:

La junta de beneficència del 1925

Des de sempre, a Alcanar hi ha hagut agrupacions de beneficència dedicades a l’abastament de queviures per a les famílies més pobres.

S'inicia el nou curs a L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar

Aquesta setmana s'ha iniciat el nou curs a L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar destinat a tots els públics a partir dels 8 anys.


PàginesAlcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat