Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Coneix Alcanar El municipi

El municipi

Alcanar, a meitat camí entre Barcelona i València, es comunica amb aquestes dues capitals espanyoles mitjançant la carretera nacional (N-340) i l'autopista del Mediterrani (A-7, sortides 41 i 42), així com amb el ferrocarril, encara que aquest mitjà de transport tingui una incidència menor. Igualment, línies d'autobusos cobreixen aquest recorregut durant tot l'any. La ciutat d'Alcanar, situada al límit de la província de Tarragona, compta amb una població de prop de 9.500 habitants i el seu municipi es divideix en dos nuclis principals que són: l'interior, el primer productor de cítrics de Catalunya, i el litoral denominat Les Cases d'Alcanar, en plena Badia dels Alfacs; essent el seu port esportiu-pesquer el més meridional de la costa catalana.

La gran expansió turística de la zona costanera ha donat lloc a un tercer nucli disseminat de viles i apartaments, conegut com Alcanar-Platja, i que compta amb una gran quantitat d'establiments turístics. 

Passat i present, interior i costa, platges netes i tranquil·les, gastronomia reconeguda, bones instal·lacions esportives, etc. defineixen el municipi, porta de Catalunya al sud del Principat. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat