Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Formació subvencionada

Formació subvencionada

La formació subvencionada inclou un conjunt de programes de formació professional per a l’ocupació, promoguts pel Consorci per la Formació Contínua de Catalunya i adreçats a treballadors/es en actiu.

-PÚBLIC- Com parlar en públic (20h)

Una de les competències indispensables per a qualsevol treballador/a és el domini de la comunicació oral; però qui no ha sentit pànic a l'hora d’expressar-se davant d’altres?, a qui no li ha tremolat la veu quan ha hagut d'exposar un treball o una idea?

La por a parlar en públic pot limitar tant la nostra vida laboral com la privada, però les tècniques de l'oratòria es poden aprendre, tots podem adquirir les habilitats necessàries per parlar adequadament en públic. Aquestes eines ens serviran tant per fer un discurs en el casament d’un amic com per fer callar el company de feina que sempre ha de tenir l'última paraula. I mai és tard per aprendre'n.

Aquesta formació té la finalitat de refermar la importància de l’ús correcte de la llengua amb una estructura clara de missatge, i pretén que els participants adquireixin les eines per  dominar la preparació del contingut d’un discurs o comunicació sintonitzant amb el públic receptor. 

Destinataris: Treballadors/es en actiu.

Objectius: 

•Conèixer els processos comunicatius i identificar les característiques dels actes de comunicació.

•Conèixer les tècniques bàsiques de la comunicació en públic.

•Ser capaç de preparar un discurs i sintonitzar amb el públic.

•Adquirir destreses en el llenguatge no verbal i la comunicació oral.

A càrrec de: Femarec

Dates i horaris: del 9 al 30 de juny, dissabtes, de 9 a 14h

Lloc: Edifici dels Serveis Agraris
Inscripcions obertes.
Formulari d'inscripció

- AUX- Primers auxilis (30h)

La finalitat de la formació en primers auxilis és conèixer els passos a seguir davant d’una emergència: adquirir els coneixements i conèixer els passos a seguir tant a nivell individual com en equips davant de qualsevol tipus d’emergència o situació que requereixi primers auxilis.

Destinataris: Treballadors/es en actiu 

Objectius: Reconèixer una parada cardiorespiratòria: saber avaluar, mesurar i reconèixer amb total seguretat una parada cardiorespiratòria amb diagnòstic diferencial d’altres patologies de les que caldria diferenciar (aturada respiratòria, bradicàrdia, ennuegament, pèrdua de coneixement).

•Realitzar correctament el suport vital bàsic: realitzar amb total seguretat i eficàcia les maniobres de ressuscitació  i de suport vital bàsic amb o sense DEA.

•Maniobrar amb seguretat en situacions de desobstrucció i tractament de les vies respiratòries: disposar dels coneixements necessaris i de total seguretat basats en els darrers consensos, tant en la obstrucció incomplerta com en la obstrucció complerta.

•Saber realitzar un adequat control de situacions d’hemorràgies tant en les mesures a aplicar (compressió, posturals...) com en les que no s’han d’aplicar.

A càrrec de: Femarec

Dates i horaris: del 29 de setembre al 30 d’octubre, els dimarts de 16 a 20h i els dissabtes de 10 a 13.30h

Lloc: Edifici dels Serveis Agraris

Inscripcions obertes.

Formulari d'inscripció. 

-COACH- Eines de coaching nivell 1 (30h)

En els darrers anys el “coaching” ha anat apareixent poc a poc al nostre país i sembla que s’ha posat de moda perquè darrerament apareixen “couches” per tot arreu: a la televisió, cantants que es diuen “couches”, professionals que han fet una formació de cap de setmana i s’autodenominen “couches”, etc.

Aquesta formació té la finalitat de donar a conèixer el “coaching”, els  seus principis bàsics i la seva utilitat en els diferents contextos. No es capacitarà als participants per a actuar com a “couches”, sinó que els proporcionarà eines per aplicar-se a un mateix i assolir les pròpies metes i objectius.

Destinataris: Treballadors/es en actiu 

Objectius: 

•Obtenir els coneixements bàsics sobre el “coaching personal” i la seva aplicació immediata en diferents contextos i dimensions de la persona. 

•Entendre el procés de coaching com un procés holístic al centre del qual es situa la persona, les seves emocions i les seves interaccions amb l’entorn com a eix vital. 

•Conèixer-se a un mateix i poder dissenyar un pla d’acció que permeti aconseguir els objectius professionals i personals desitjats.

A càrrec de: Femarec

Dates i horaris: del 6 al 27 de novembre, els dimarts de 16 a 20h i els dissabtes de 9.30 a 14h

Lloc: Edifici dels Serveis Agraris

Inscripcions obertes.
Formulari d'inscripció. 
 

-SVBDEA- Suport Vital Bàsic + desfibril•lació semiautomàtica (SVB+DEA) (6h)

Aquesta formació té la finalitat d’aconseguir la màxima difusió del Suport Vital Bàsic (SVB) i de la utilització del Desfibril•lador Extern Semiautomàtic (DEA) en situacions d’emergència per aturada cardiorespiratòria (ACR).

Destinataris: Treballadors/es en actiu 

Objectius: 

•Posar en marxa el sistema d’emergències.

•Adquirir els coneixements teòrics i les habilitats necessaris per al tractament de l’ACR, assolint la realització de maniobres de ressuscitació cardiopulmonar (RCP) de qualitat.

•Aprenentatge i domini del maneig del desfibril•lador automàtic amb seguretat i de la guia d’utilització.

•Aprendre la posició lateral de seguretat (PLS)

•Aprendre a actuar davant d’una obstrucció de la via aèria (OVRA).

A càrrec de: Femarec

Dates i horaris: diferents grups (a concretar), dissabte de 9 a 15 h.

Lloc: Edifici dels Serveis Agraris

Inscripcions obertes.
Formulari d'inscripció. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat