Dimecres, 24 de Agost de 2016
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Ajuntament
Corporació Municipal
Secretaria
Intervenció
Tauler d'anuncis
Urbanisme
Ordenances fiscals
e-BOP
Reglaments i ordenances
Tràmits i models sol·licituds
Adreça Ajuntament
CONVOCATORIES
TURISME
DESENVOLUPAMENT
 
Alcalde
Biografia
Contacte
Pressupost
 
Perfil del contractant
GESTIÓ DE SERVEIS
SUBMINISTRAMENTS
OBRES
SERVEIS
 
Calendari festiu
Festes
Festes Locals 2015
Festes Catalunya 2015
 
Alcanar Ràdio
Programació Diària
Dedicatòries
 
Enllaços
 
MEDI AMBIENT
Normativa
Horaris deixalleria municipal
Recollida voluminosos
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2015
 
BORSA TREBALL EMMA
 
eban
 
Georeferenciació Taula del Sénia
 
Edificis i infraestructures
Ajuntament
Mercat
Serveis Socials
Centre Cívic
Ensenyament
Biblioteca Trinitari Fabregat
Edificis Històrics
Edificis i infraestructures religioses
Edificis sanitaris
Edificis i instal.lacions esportives
Altres construccions, places, parcs, detalls arquitectònics etc
 

 
EL TEMPS D'AVUI
Temperatura actual al Camp de Tarragona 16.1ºC
EL TEMPS DE DEMÀ
20.5ºC

Impulsat per AOC
 REGIDORIA DE MEDI AMBIENT
» AGOST: QUALITAT SANITÀRIA EXCEL·LENT DE LES AIGÜES DE BANY DEL NOSTRE MUNICIPI
L'Agència Catalana de l'Aigua duu a terme el Programa de vigilància i informació de l'estat de les platges des de l'any 1990. L'objectiu principal d'aquest programa és el control de la qualitat de les aigües de bany, per donar compliment als requeriments de la Directiva 2006/7/CE del Parlament Europeu i del Consell, relativa a la gestió de la qualitat de les aigües de bany (DOCE, L64/37, 15 de febrer de 2006). Els resultats obtinguts es publiquen periòdicament per als ajuntaments i la ciutadania en general.


Prem AQUÍ

 ALCALDIA
» OBERT PROCEDIMENT DE LICITACIÓ PER A 4 VEHCILES
La Junta de Govern Local, en sessió de data 3/08/2016, va aprovar els plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques, que regeixen el procediment de licitació per a la contractació del subministrament, mitjançant rènting, de 3 vehicles per al servei de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, i 1 vehicle per al departament d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alcanar.

 REGIDORIA DE CULTURA
» EXPLORANT EL TERÇ NORD DE SANT JAUME
>> Les excavacions a Sant Jaume se centren al terç nord del jaciment. La 19a campanya d'excavacions es perllongarà durant tot aquest mes d'agost.

J. Joaquim Buj/ Diari de Tarragona
L’objectiu a curt termini és museïtzar i obrir al públic aquesta zona de la fortificació datada a la primera Edat del Ferro, situada al terme municipal d’Alcanar.

[Més ...]

 REGIDORIA DE CULTURA
» JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI A ALCANAR
Aquest matí la Mancomunitat Taula del Senia ha fet una roda de premsa a l'Ajuntament d'Alcanar per presentar les Jornades Europees de Patrimoni 2016, amb la col·laboració de Terres de Cruïlla. En el marc de les JEP, des de l'Ajuntament s'ha preparat una activitat per al 16 d'octubre sobre les oliveres mil·lenàries i l'agricultura ibera, mentre que Associació Cultural Lo Rafal d'Alcanar realitzarà una ruta dels cítrics el 15 d'octubre. Ampliarem la informació en els pròxims dies. Podeu seguir la informació a xarxes socials amb el hastag ‪#‎JEP2016‬.


 REGIDORIA DE CULTURA
» FESTIVAL EUFÒNIC A ALCANAR
Eufònic és un festival d’actuacions i performances audiovisuals, accions sonores i concerts que té el seu epicente a Sant Carles de la Ràpita però que també es desenvolupa a Alcanar, Ulldecona, Amposta, Miravet i Tortosa.  Alcanar acollirà una exposició de l'artista japones Kyoka i una performance de l'artista canareu Vicent Matamoros.[Més ...]

 REGIDORIA D'ENSENYAMENT
» Acte de cessió a la biblioteca de les obres del V Certamen de treballs de recerca
>> Els set treballs de recerca de ‘Km 0’ de l’edició d’enguany destaquen per la seva qualitat

Aquest matí ha tingut lloc a la Biblioteca de Les Cases l’acte de cessió al fons documental de la Biblioteca pública Trinitari Fabregat d’Alcanar dels treballs de recerca i investigació sobre temàtica local presentats al “V Certamen de treballs de recerca i investigació d’Alcanar” dels alumnes de 2n de batxillerat del curs 2015-16 de l’Institut Sòl-de-Riu. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcanar que compta amb la col·laboració de la Coordinació Pedagògica de l’Institut Sòl de Riu.


[Més ...]

 REGIDORIA D'URBANISME, PATRIMONI I ORDENACIÓ DEL TERRITORI
» S'HABILITEN MÉS ZONES DE PÀRQUING PER A LES FESTES MAJORS DE LES CASES
L’ajuntament ha habilitat cinc zones de pàrquing per aquests dies de Festes Major de les Cases (del 13 al 21 d’agost) i també ha editat un plànol d’aquestes zones que  es podrà consultar a l’Oficina de Turisme i als diferents comerços. L’objectiu és facilitar la mobilitat i evitar els embussos de cotxes a la zona portuària.


Prem AQUÍ.

 REGIDORIA DE FESTES
» LES CASES NO PODRAN CELEBRAR LA SEVA TRADICIONAL SETMANA DE BOUS A LA MAR
Mercè Fischer, regidora de Festes de l'Ajuntament d'Alcanar, i Jordi Bort, regidor de Salut, han fet una roda de premsa aquest matí a l'ajuntament per explicar que aquest any Les Cases no podran celebrar la seva tradicional setmana de bous a la mar per tenir un expedient sancionador obert, després de 40 anys de tradicionalitat. Malgrat tot, dintre la programació de les Festes Majors de Les Cases que comencen demà sí es realitzaran els actes taurins dintre el recinte portuari tancat.


[Més ...]

 ALCALDIA
» LICITACIÓ DE SUBMINISTRAMENT DE VEHICLE AMB PLATAFORMA ELEVADORA
La Junta de Govern Local, en sessió de data 30/06/2016, va aprovar els plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques, que regeixen el procediment de licitació per a la contractació del subministrament d'un vehicle amb plataforma elevadora per als serveis municipals de l'Ajuntament. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 22/08/2016 inclusivament.

Per a més informació cliqueu a l'enllaç superior.
 REGIDORIA D'URBANISME
» PAPERERES TEMPORALS AL PASSEIG DEL MARJAL A CAUSA D'UN PROBLEMA DE PRODUCCIÓ DE L'EMPRESA PROVEÏDORA

Aquest matí s’han col·locat al llarg del passeig del Marjal 12 papereres Argo Gris Cubeta, aquestes s’han instal·lat de forma temporal, ja que l’empresa  proveïdora, BENITO Urban, no ha pogut entregar la comanda de papereres feta per l’Ajuntament el passat mes de juny. És per aquest fet que durant unes setmanes no hi ha hagut papereres al passeig del Marjal.
[Més ...]

 REGIDORIA D'URBANISME, PATRIMONI I ORDENACIÓ DEL TERRITORI
» MÉS INCIVISME AMB EL MOBILIARI URBÀ
Avui s'han reposat els dos banquets robats el cap de setmana del 23 de juliol del Camí Dalt de Planes. La cistella del camp de bàsquet del Mirador, que també s'havia malmès per actes de vandalisme, es va reposar el dijous 28 de juliol, però malauradament ja s'ha tornat a trencar intencionadament.

[Més ...]

 REGIDORIA DE TURISME
» CAP DE SETMANA DEL TURISME A LES CASES
Els dies 6 i 7 d’agost celebrarem el Cap de Setmana del Turisme a les Cases. Durant els dos dies s’han programat diverses activitats com passejos en golondrina, iniciació al caiac i batejos de mar amb embarcacions de vela, una eco-ruta fotogràfica per a instagramers o aficionats a la fotografia, la festa aquàtica amb inflables al Marjal, portes obertes al Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers – Casa O’Connor, visites guiades teatralitzades al poblat ibèric, correfoc , dj’s, concerts, etc.

Més informació al web d'Alcanar Turisme.

Prem AQUÍ per veure la programació

 ALCALDIA
» LICITACIÓ DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE 14 PARADES AL MERCAT MUNICIPAL
S'anuncia la licitació per a la contractació de les obres de construcció de 14 parades del mercat municipal d'Alcanar, per procediment obert, amb un únic criteri d'adjudicació i tramitació ordinària. El termini de presentació d'ofertes finalitzarà el 25/08/2016.

Per a més informació cliqueu a l'enllaç superior.


 REGIDORIA DE MEDI AMBIENT
» QUALITAT SANITÀRIA EXCEL·LENT DE LES AIGÜES DE BANY DEL NOSTRE MUNICIPI
L'Agència Catalana de l'Aigua duu a terme el Programa de vigilància i informació de l'estat de les platges des de l'any 1990. L'objectiu principal d'aquest programa és el control de la qualitat de les aigües de bany, per donar compliment als requeriments de la Directiva 2006/7/CE del Parlament Europeu i del Consell, relativa a la gestió de la qualitat de les aigües de bany (DOCE, L64/37, 15 de febrer de 2006). Els resultats obtinguts es publiquen periòdicament per als ajuntaments i la ciutadania en general.


Prem AQUÍ

 REGIDORIA D'URBANISME
» A PUNT DE FINALITZAR LA PRIMERA FASE DE REMODELACIÓ DEL MERCAT MUNICIPAL D'ALCANAR
Carme Navarro, alcaldessa en funcions d'Alcanar, Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alcanar, i Anna Fabregat, arquitecta redactora i codirectora del projecte, han realitzat una visita d'obra per mostrar l'estat de la primera fase de la remodelació del mercat municipal d'Alcanar, que inicia ja la recta final.


[Més ...]

 ALCALDIA
» 3 NOVES SUBVENCIONS ATORGADES A L'AJUNTAMENT D'ALCANAR EN MATÈRIA DE SALUT I ENSENYAMENT
L’Ajuntament d’Alcanar ha rebut tres subvencions de la Diputació de Tarragona que es destinaran a atendre les despeses derivades de les actuacions de protecció de la salut pública a les platges, la campanya de sensibilització i actuació contra el mosquit tigre i el funcionament de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar.


[Més ...]

 REGIDORIA DE TURISME
» DIADA DEL MUSCLO
La regidoria de Turisme us convida a gaudir de la XIV Diada del Musclo, prevista per al pròxim dissabte 30 de juliol de 2016, a les Cases. Hi haurà una degustació de musclos al vapor en el recinte portuari a partir de les 12.30 h. Podreu degustar els millors musclos del delta maridats amb vi de la Terra Alta per 2€.

Per a la Diada també hem organitzat altres activitats, com la Festa Aquàtica amb inflables per als més menuts, entre les 10 i les 14 h. a la Platja Bandera Blava Les Cases-Marjal. I a les 20.30h. podeu participar en una visita guiada teatralitzada nocturna, contemplant la posta de sol des d'un cim amb vistes espectaculars, al poblat iber de la Moleta del Remei. Venda anticipada de tiquets a l’Oficina Municipal de Turisme a Les Cases (5€/adult, 3€/nen).

Bona Diada del Musclo!Prem AQUÍ per veure el cartell

 ALCALDIA
» Ports finalitza el pantalà per a vaixells pesquers i xàrters a les Cases d'Alcanar
>> El nou pantalà del port de les Cases d’Alcanar potencia l’activitat pesquera i el turisme nàutic

>> Les obres s’han fet per un import de 104.000 euros amb un termini d’execució de dos mesos


[Més ...]

 CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ
» CARME NAVARRO: "SEGUIREM TREBALLANT DE VALENT PER ACABAR AMB EL GREUGE COMPARATIU ENTRE L'ALUMNAT"
El Montsià reclama a la Generalitat un canvi normatiu que no tingui en compte el canvi de municipi sinó la distància a l'hora d'establir la gratuïtat o no dels serveis de transport no obligatori, és a dir, el dels alumnes que es desplacen entre diferents nuclis d'un mateix municipi.

Una delegació integrada per representants del Consell Comarcal del Montsià i dels ajuntaments d'Alcanar, Amposta i Ulldecona, encapçalada per M. Carme Navarro , presidenta de l'ens comarcal i regidora d'Ensenyament i Acció Social de l'Ajuntament d'Alcanar, es van reunir divendres amb la directora dels Serveis territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, per a traslladar-li la preocupació per la situació de l'alumnat de transport no obligatori.


[Més ...]

 REGIDORIA DE CULTURA
» CATÀLEG 'I EXPOSICIÓ ART I FLORS ALS BALCONS'
En aquest catàleg es poden consultar totes les obres de la 'I Exposició Art i Flors als balcons' i els seus autors, així mateix es poden llegir les salutacions (amb versions idiomàtiques en castellà, francès i anglès) d'Alfons Montserrat, regidor de Cultura i Alcalde d'Alcanar, Núria Prades, comissària de l'exposició i Josep Baqués, dissenyador del cartell. 

S'ha fet entrega d'exemplars de l'edició limitada del catàleg als diferents artistes i també als veïns i veïnes que s’han involucrat amb la mostra, penjant les teles o guarnit les seves finestres i balcons. Així mateix, els catàlegs es poden consultar a l'Oficina Municipal de Turisme de Les Cases d'Alcanar, la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar, la Biblioteca de les Cases  i el Centre d'interpretació de la cultura dels Ibers - Casa O'Connor.

Consuteu el catàleg en versió digital.Consulteu el catàleg

 CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ
» CARME NAVARRO: "CONTINUAREM TREBALLANT AL COSTAT DELS USUARIS DE TRANSPORT AFECTATS"
Els consells comarcals i ajuntaments de les Terres de l'Ebre i el Priorat prendran accions legals per fer front als problemes de mobilitat i transport

Els Presidents i la Presidenta dels Consells Comarcals del Montsià, del Baix Ebre, de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta, el gerent del Consell Comarcal del Priorat, així com una dotzena d'ajuntaments han acordat prendre un seguit de mesures per  fer front a la problemàtica del transport i la mobilitat que afecten els usuaris del territori.

[Més ...]

 REGIDORIA DE CULTURA
» #artiflors a les xarxes socials
Podeu compartir i seguir totes les publicacions, vídeos i fotografies publicades a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) sobre la 'I Exposició Art i Flors als balcons' mitjançant el hastag #artiflors

D'aquesta manera podrem tenir un recull digital de tot el que es publicarà a la xarxa sobre la temàtica. Us animem a utilitzar-lo!


 REGIDORIA DE CULTURA
» ES PRESENTA A LA PREMSA LA 'I EXPOSICIÓ ART I FLORS ALS BALCONS'
Alfons Montserrat, Alcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcanar, ha presentat aquest matí la 'I Exposició Art i Flors als balcons' a la sala de plens de l'Ajuntament d'Alcanar. L'acte també ha comptat amb la presència de Núria Prades, comissària de l'exposició i professora de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar i Jordi Monfort, regidor de Turisme.


[Més ...]

 REGIDORIA DE MITJANS DE COMUNICACIO
» NOVES XARXES SOCIALS DE L'AJUNTAMENT A FACEBOOK I TWITTER
L’Ajuntament d'Alcanar aposta per les xarxes socials, i per això treballem i treballarem al llarg del present mandat. La capacitat que aquestes xarxes tenen per apropar l’Administració a la ciutadania ajuda a complir uns dels principals objectius del consistori, el d’informar de manera transparent sobre les decisions i gestions que realitzem a diari i el d'establir un canal estable de comunicació amb la ciutadania.
[Més ...]

 REGIDORIA DE FESTES
» FESTES DEL CARME 2016
A les Cases un any més celebrarem la festa dels pescadors en honor de la Mare de Déu del Carme. La festa començarà el divendres 15 de juliol a les 19.30h amb l'acte d'inauguració de la "I Exposició Art i Flors als balcons", i a les 23h. la cantada d'havaneres al port acompanyada del tradicional rom cremat.

El dia 16, festivitat de la Mare de Déu del Carme, se celebrarà la missa a les 19.30h i es farà la processó organitzada per la Confraria de pescadors. Més tard, concert a càrrec de la Banda Juvenil i la Big-band de l'EMMA i, per acabar la jornada, la revetlla a la platja.

El diumenge 17, a les 12h se celebrarà el concert del Carme a càrrec del Cor Iublilo, i a la tarda parc infantil per als més menuts.

No hi falteu! Us esperem!


Prem AQUÍ per veure la programació

 REGIDORIA MITJANS DE COMUNICACIÓ
» BUTLLETÍ INFORMATIU ALCANAR
Al Butlletí Informatiu Alcanar del mes de juliol hi trobareu la següent informació:

- L’Ajuntament inicia un programa de col·laboració social, pioner a Alcanar, que fomentarà l’ocupació al municipi. Aquest programa s’ha iniciat amb la incorporació de 10 persones al la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.
- El Passeig del Marjal estrena carril bici i nou mobiliari urbà. També s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha procedit a l’arranjament de la jardineria entre la zona de Camaril, entre l’Estanyet i Sòl de Riu.
- La platja Les Cases-Marjal obté per 22è any consecutiu el distintiu de Bandera Blava, mentre que el tram de costa Marjal-Sòl de Riu ha obtingut el guardó “Sender Blau” que atorga la FEE i l’ADEAC.
- La regidoria d’Obres i Serveis ha reasfaltat sis carrers de la urbanització Serramar d’Alcanar Platja.
- Alcanar, municipi pioner en la campanya contra el mosquit tigre.
- Els arqueòlegs David Garcia, Isabel Moreno i Francesc Gracia han publicat el llibre L’Assentament de la primera edat del Ferro de Sant Jaume ( Alcanar, Montsià), on es resumeix una part de la gran quantitat d’informació científica que ha proporcionat el jaciment canareu, després de gairebé 20 campanyes d’excavacions.
- La regidoria d’Ensenyament ha atorgat els premis del V Certamen de Treballs de Recerca d’Alcanar. Els guanyadors d’aquesta nova edició han estat: Jana Sancho Valle (1r premi); Albert Sancho Granell (2n premi) i Anna Garriga (3r premi).
- L’apartat ARA FA... recorda les primeres emissions de ràdio a Alcanar l’any 1945, amb una emissora construïda per José Garriga Subirats i un grup de joves radioaficionats del poble.
Entrevistem Trini Forner, Cinta Nolla i Anna Reverter, tres mestres del cos docent de l’Escola Joan Bta Serra que, coincidint amb la finalització del curs escolar, enceten la seua etapa de jubilació. 
Tot això, i molt més, ho trobareu en la última edició del Butlletí informatiu Alcanar.

* Fotografia de portada: Aula de fotografia d'Alcanar.

Prem AQUÍ

 ALCALDIA
» L'AJUNTAMENT APROVA UN PLA ECONÒMIC-FINANCER PER AL PERÍODE 2016-2017
La sessió plenària ordinària del passat 30 de juny es va iniciar amb la dació de compte de la presa de possessió d’Oriol Torres Soriano del càrrec de regidor del PSC-CP, en substitució d’Aïna Valsells i Galve, que va donar compte de la renúncia al seu càrrec en el Ple celebrat el dia 28 d’abril. Tot seguit, la sessió plenària va continuar amb el debat i votació d'onze dels divuit punts de l’ordre del dia. Per falta de temps, la resta de punts seran tractats en la pròxima sessió ordinària.

Entre altres qüestions, el Ple de l’Ajuntament va aprovar un Pla Econòmic-Financer (PEF) per al període 2016-2017. La darrera sessió plenària abans de l’estiu també va aprovar la fixació del preu públic per al curs musical destinat a infants, l’ordenança de subvencions, l’obertura i gestió del Parc Arqueològic de la Cultura dels Ibers, el quadrant d'actes taurins a les festes d’Agost d’aquest estiu i el calendari de festes locals de 2017.

[Més ...]

 REGIDORIA DE FESTES
» FESTA DE SANT CRISTÒFOL 2016
Dissabte, 9 de juliol

A les 20,15 h.: Missa de Sant Cristòfol a la Plaça del Mercat.

A continuació, benedicció dels vehicles a l’Av. Catalunya.

Després, III botifarrada popular a la mateixa plaça del mercat.
Col·labora: Carns Tandi. Preu sopar+beguda 3,50 €.

Tot seguit, a la Plaça del Mercat: Ball a la fresca amb el duet ARMONIA (Miguel de PICHÓ)


Prem AQUÍ per veure el cartell

 ALCALDIA
» ACORDS DEL PLE ORDINARI 30/06/2016
La sessió plenària ordinària del passat 30 de juny es va iniciar amb la dació de compte de la presa de possessió d’Oriol Torres Soriano del càrrec de regidor del PSC-CP, en substitució d’Aïna Valsells i Galve, que va donar compte de la renúncia al seu càrrec en el Ple celebrat el dia 28 d’abril. Tot seguit, la sessió plenària va continuar amb el debat i votació d'onze dels divuit punts de l’ordre del dia. Per falta de temps, la resta de punts seran tractats en la pròxima sessió ordinària. A continuació, les votacions dels diferents punts de l'ordre del dia.


[Més ...]

 REGIDORIA D'ESPORTS I SALUT
» PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA ACTIVA'T CAMINANT
L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, el director territorial de Salut de les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas, han presentat aquest matí el projecte "Activa't caminant" d'Alcanar. La presentació també ha comptat amb la presència del regidor de Salut, Esports i Medi Ambient, Jordi Bort, i el regidor de Participació, Gent Gran i Joventut, Joan Roig.

El projecte "Activa't caminant" és fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Salut i Esports de l'Ajuntament d'Alcanar i el Pla d'Activitat Física Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya (PAFES) i té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la importància de cuidar la salut i augmentar, de manera progressiva, el nivell de la pràctica d'activitat física entre grans i menuts.

[Més ...]

Prem AQUÍ per veure els díptics

 REGIDORIA DE CULTURA
» LA 'I EXPOSICIÓ D'ART I FLORS AL BALCONS' ARRIBA A LES CASES D'ALCANAR
L’exposició és un al·licient més per passejar per les Cases, del 15 al 31 de juliol, admirant les obres d’art que engalanaran els carrers de la façana marítima

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar presenta la "I Exposició Art i Flors als balcons" que tindrà lloc a les Cases d’Alcanar, a partir del dia 15 de juliol -coincidint amb la festivitat del Carme- i fins al 31 de juliol. Es tracta de la primera mostra d’art al carrer que reunirà obres de diferents artistes vinculats amb el municipi. Les obres estaran penjades als balcons de les cases dels carrers Lepant,  Callau, del Pou i plaça Sant Pere.

L'acte d'inauguració de l'exposició és obert a tothom i tindrà lloc el 15 de juliol a les 19.30 h. a la Plaça Sant Pere de Les Cases, a continuació hi haurà una visita guiada i comentada de les obres pels seus propis autors.

[Més ...]

Prem AQUÍ per veure el cartell

 REGIDORIA TURISME
» AQUEST ESTIU ANAR AL MARJAL ÉS MOLT MÉS QUE ANAR A LA PLATJA!
Per primera vegada, durant els mesos d’estiu, hem programat tot un seguit d’espectacles infantils a la platja del Marjal, perquè els més menuts gaudeixin encara més quan vagin a la platja.

Espectacles de màgia, titelles, circ, acrobàcies i narracions faran que anar al Marjal amb família sigui molt més divertit. A partir de les 19.00 h els dies 9 i 23 de juliol i 7 i 21 d’agost.

Més informació al web Alcanar Turisme.

 REGIDORIA TURISME
» CINE D'ESTIU 2016
Un any més, l'Ajuntament organitza el "Cine d'estiu", un cicle de projeccions de cinema a la fresca que arriba a diferents indrets d'Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja i que té com a objectiu que els veïns i veïnes puguin gaudir de bon cinema i de les nits d'estiu a l'aire lliure.

Es projectaran dotze pel·lícules durant el mes de juliol. Totes les sessions començaran a les 22:30 h i l'entrada és gratuïta. El cicle comença demà dimecres, 5 de juliol, amb la pel·lícula "Tomorrowland" a l'Avinguda del Mar d'Alcanar Platja, el dijous 7 a Alcanar (Pl. Lluís Companys) "Barcelona, nit d'hivern"  i el divendres 8 a les Cases d'Alcanar "Los minios".

Vine sol, amb la família o amb els teus amics i amigues!

Consulteu tota la programació aquí

 ALCALDIA
» PRESA DE POSSESSIÓ D'ORIOL TORRES I SORIANO COM A NOU REGIDOR DEL PSC
Oriol Torres i Soriano ha pres possessió com a nou regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) en el Ple del dia 30 de juny.

Donem la benvinguda al nou regidor, li desitgem molts d’encerts i esperem que sigui un valor afegit en la vida política del consistori. Torres pren el relleu d’Aina Valsells i Galve, que va donar compte de la seva renúncia en el Ple del  dia 28 d’abril. També volem agrair la seva dedicació durant el temps que ha format part del consistori. REGIDORIA DE LA BRIGADA MUNICIPAL D'OBRES I SERVEIS
» L'Ajuntament inicia un programa que fomentarà l'ocupació al municipi
Es tracta d'un programa de col·laboració social pioner a Alcanar que s’ha iniciat amb la incorporació de 10 persones a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis

L'objectiu de l'Ajuntament d’Alcanar amb aquest programa és doble. D'una banda, fomentar l'ocupació i la formació de persones del municipi que perceben una prestació econòmica i, d'altra banda, reforçar les tasques desenvolupades pel personal de la Brigada Municipal. Representa també una mesura pal·liativa davant la impossibilitat legal del consistori d'augmentar la partida pressupostària destinada a la plantilla de personal.

La Regidora de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), ha impulsat per primera vegada
aquesta mesura de foment de l'ocupació que contempla el Reial Decret 1445/1982, de 25 de juny. 

[Més ...]

 REGIDORIA D'ENSENYAMENT
» V CERTAMEN TREBALLS DE RECERCA
El lliurament dels guardons ha tingut lloc el passat divendres 17 de juny, a l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar

L’Ajuntament d’Alcanar, un any més, ha convocat el V Certamen de Treballs de Recerca, per guardonar les investigacions de l’alumnat de 2n de batxillerat que tractaven algun aspecte relacionat amb Alcanar. El primer premi ha estat per a Jana Sancho Valle amb el treball “Brusset, un pintor, a les Cases d’Alcanar”, el segon per a Albert Sancho Granell amb “Els mitjans de casa nostra. Mitjans de comunicació a les Terres de l’Ebre”, i el tercer per a Anna Garriga Subirats amb “On s’uneixen tradició, fe i disseny. Les Quinquennals d’Alcanar”.

[Més ...]

 REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA
» EL MINISTERI D'HISENDA ACTUALITZA ELS VALORS CADASTRALS D'IMMOBLES D'ALCANAR
L'Ajuntament informarà la ciutadania sobre els termes d'aquest procés tributari

Les darreres setmanes l'Estat Espanyol ha iniciat el procés de regularització cadastral 2013-2016, en el marc de la disposició addicional 3a de la Llei 16/2012, de 27 de desembre, per la qual ha adoptat diverses mesures tributàries dirigides a la consolidació de les finances públiques i l'impuls de l'activitat econòmica (BOE núm. 312, 28/12/2016).


[Més ...]

 Més noticies...
 
 
E-TRAM

SEU ELECTRÒNICA

CATALUNYA TURISME

Catsalut

e.FACT

e-TAULER

SOC

BOPT

DOGC

GESTIO ECONÒMICA
Liquidació 2015
Pressupost 2016
Compte General
Llistat proveïdors 2015
 
Plànols i vialer
Cartografia
Vialer
Plànol Alcanar
Plànol les Cases d'Alcanar
 
Entitats
Registre entitats
 
Agenda cultural
Agenda
Alta al servei
Baixa
PROGRAMA TV3
 
Serveis Agraris
Història
Serveis
Tauler d'anuncis
Consell Agrari Municipal
Avisos Fitosanitaris
Dades meteorològiques
 
Serveis Socials
Tràmits
SERVEIS SOCIALS (HORARIS)
 
Farmàcies de Guàrdia
 
Telèfons d'interès
 
ITV on-line
 
Edificis i infraestructures les Cases d'Alcanar
CEIP Marjal
Plaça del Barranc
 
Serveis
Àlbums
Enquestes
Cerca al web