Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Joan Roig Castell

Joan Roig Castell


Càrrec:
 Alcalde d'Alcanar. Regidor de Participació Ciutadana; Banda Municipal de Música; Joventut i de la Gent Gran. També assumeix la resta de funcions reservades a l’alcaldia.

Pertany al govern: 

Partit polític: ERC- AM

Contacte: jroig@alcanar.cat

Horari de visites: hores a convenir

Com demanar visita: demanar cita prèviament: 977 73 20 13 o per correu electrònic

Biografia: Benvolguts internautes, em plau  saludar-vos des de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcanar, una finestra oberta al món i, a l’hora, una eina útil per conèixer una mica més les persones que formem part de l’Equip de Govern. Em dic Joan Roig Castell, tinc 33 anys, sóc fisioterapeuta de professió, he cursat el Postgrau de Lideratge i Governança de la UAB i actualment estic estudiant el grau universitari de ciències socials de la UOC. M’entusiasma ser partícip d’aquest nou canal de comunicació amb el desig que aquest espai virtual es converteixi en un instrument real de col•laboració. 

Us convido, doncs, a utilitzar aquest espai interactiu fent ús de tots els serveis que s’hi ofereixen.

Declaració: patrimonial i d'activitats.

Retribucions: Exerceix el càrrec amb dedicació exclusiva i unes retribucions de 25.650,00 euros bruts anuals. Aquesta retribució es percebrà en 12 pagues, donant-lo d’alta al règim general de la Seguretat Social. No té dret a la percepció d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de la Corporació.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat