Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Llar de jubilats i pensionistes de Les Cases d’Alcanar

Llar de jubilats i pensionistes de Les Cases d’Alcanar

 Llar de jubilats i pensionistes de Les Cases d’Alcanar

- Descripció:  Es tracta d’un equipament públic, situat al vell mig del nucli urbà de les Cases d’Alcanar. L’edifici consta de dues plantes amb diferents espais que poden ser utilitzats per dur a terme les activitats pròpies i destinades a la gent gran o per altres finalitats similars. La Llar disposa de diversos serveis: terrassa, cafeteria, una sala d’actes i lavabos adaptats, a la planta baixa; i una sala multifuncional, lavabos adaptats, 3 despatxos per a diferents usos i una petita biblioteca, al primer pis. L’edifici té capacitat per a 300 persones. El seu objectiu és la promoció i participació del col·lectiu de la gent gran com a membres de la societat civil
- Titularitat: pública, municipal.
- Gestió: Ajuntament d’Alcanar.
- Serveis: S’hi duen a terme activitats pròpies i destinades a la gent gran. A les aules d’activitats també s’hi duen a terme activitats específiques, adreçades a altres col·lectius,  que coordina la regidoria competent en la matèria.
- A qui es dirigeix: A tots el públics, entitats i associacions.
- Adreça: C/ Alguer,0 Les Cases d’Alcanar // 977737754 // jroig@alcanar.cat
- Horari: La Llar de Jubilats i Pensionistes de les Cases d’Alcanar resta obert de dilluns a dissabte, de les 9.00  a les 20.00 h, ininterrompudament. Els diumenges, de les 10 a les 20 h, excepte els mesos de juny, juliol i agost que resta obert fins a les 21.00 h.

- Geolocalització:

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078