Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Llotja de la Confraria de pescadors

Llotja de la Confraria de pescadors

- Descripció: L'any 2010, l'empresa pública Ports de la Generalitat va dur a terme les obres de reforma de la llotja de peix del port de les Cases d'Alcanar; un projecte emmarcat en el Pla de millora de les llotges de Catalunya que va suposar l'adequació de l'edifici als nous requeriments sanitaris, ambientals i de qualitat per tal d'optimitzar i modernitzar el procés de comercialització del peix, i a l'hora potenciar l'activitat del sector pesquer.

La llotja de peix del port de les Cases d'Alcanar disposa de diferents espais: una zona d'arribada i de descàrrega, sala de subhasta i zona de classificació i expedició, un espai per a ús veterinari i un magatzem. La zona de compradors es troba darrere de la línia de subhastes. D'aquesta manera, els visitants poden observar la subhasta del peix, sense interferir en les tasques del sector pesquer. Cada dia feiner, al voltant de les cinc de la tarda, té lloc la subhasta.

- Titularitat: Ports de la Generalitat.

- Serveis: A les instal·lacions de la llotja cada dia es realitza la subhasta de les captures fetes pels pescadors de les Cases que han sortit a pescar a les cinc de la matinada. La subhasta de peix es fa mitjançant un sistema informàtic, i a la baixa.

- Adreça:  Moll de Pesquers, s/n - Les Cases d'Alcanar. Telèfon 977 73 70 20.

- Persona de contacte: Raül Ribot Matamoros (secretari) raulribot@cplescases.com.

- Geolocalització:

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar