Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar viu una intensa jornada esportiva: acte del centenari del CD Deportiu, partit amistós i dinar de germanor del CIPTE i homenatge als Germans Prades

Alcanar viu una intensa jornada esportiva: acte del centenari del CD Deportiu, partit amistós i dinar de germanor del CIPTE i homenatge als Germans Prades

| Esports

El dissabte, 29 de desembre, Alcanar va viure una jornada esportiva i festiva  molt emotiva, dedicada a l’esport canareu. El programa va incloure la celebració del primer dels actes del centenari del CD Deportiu, així com un partit amistós i posterior dinar de germanor del CIPTE i l’homenatge als Germans Prades.

Jordi Bort, regidor d’Esports, després de participar en els diferents actes, valora molt positivament la jornada:  “Demostra l’alta i diversa activitat esportiva que hi ha al municipi i també l’esforç comú de la ciutadania, les entitats i l’Ajuntament per a posar-la en valor”.

Al matí, el CD Alcanar, fundat el 1919, va donar el tret de sortida als actes de celebració del seu centenari, amb la descoberta de l'escultura commemorativa del futbol canareu, a l’Estadi Municipal La Fanecada d’Alcanar. En la jornada, organitzada per l’Ajuntament d’Alcanar i la Comissió del Centenari del club, també es va fer un homenatge a exjugadors i directius, així com la presentació de l’equip de patufets de l’entitat, format per infants de parvulari.

Aquests actes es desenvolupen amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Per a Joan Roig, alcalde d’Alcanar, “l’Ajuntament ha volgut adquirir i posar l’escultura que commemora aquests 100 anys de futbol canareu per a reconèixer l’esforç de totes les persones que en el passat han donat tot allò que tenien per a defensar un esport que estimaven”. A l’acte també es van donar a conèixer les samarretes commemoratives del centenari que l’Ajuntament ha regalat a l’entitat amb motiu d’aquesta efemèride.

Al migdia, la nota festiva va estar marcada per la celebració d’un partit de futbol sala entre els membres del CIPTE Alcanar i pares, regidors i amics de l’entitat, on el resultat no va ser el més important sinó, l’ambient de festivitat i participatiu. Seguidament es va celebrar el dinar de germanor que cada any realitza l’entitat.

A la tarda es va celebrar una concentració a la plaça de l’Ajuntament amb l’objectiu de fer una recepció a dos ciclistes professionals, els germans Benjamí i Eduard Prades. I seguidament els seus amics i seguidors els van acompanyar en rua cap a la seua casa.

Jordi Bort destaca que “Alcanar volia fer arribar el seu caliu als germans Prades, tal com sempre ha mostrat el seu suport en cada pelada dels dos ciclistes. El poble d’Alcanar està amb ells i els dona el seu recolzament allà on vagen”.

Per la seua banda, Eduard Prades, que actualment forma part del Movistar Team, va visibilitzar “el suport de l’Ajuntament i de la gent perquè sempre han estat al seu costat acompanyant-los i seguint-los”.  Prades recorda també que allà on ha anat ha presumit “dels cítrics canareus i de la bona zona i clima que tenim per a la pràctica del ciclisme i de qualsevol esport a l’aire lliure”.

Finalment, el batle va agrari en nom de l’Ajuntament  a “les pubilles i pubillletes, hereus, comissió del CD Alcanar i també a tota la gent que ha fet possible la celebració dels diferents actes, així com a Miguel González, periodista canareu que ha conduït la presentació en directe de l’acte als germans Prades”.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat