Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Butlletí informatiu Alcanar

Butlletí informatiu Alcanar

| Mitjans de comunicació

Al Butlletí Informatiu Alcanar del mes de juliol hi trobareu la següent informació:

- L’Ajuntament inicia un programa de col·laboració social, pioner a Alcanar, que fomentarà l’ocupació al municipi. Aquest programa s’ha iniciat amb la incorporació de 10 persones al la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

- El Passeig del Marjal estrena carril bici i nou mobiliari urbà. També s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha procedit a l’arranjament de la jardineria entre la zona de Camaril, entre l’Estanyet i Sòl de Riu.

- La platja Les Cases-Marjal obté per 22è any consecutiu el distintiu de Bandera Blava, mentre que el tram de costa Marjal-Sòl de Riu ha obtingut el guardó “Sender Blau” que atorga la FEE i l’ADEAC.

- La regidoria d’Obres i Serveis ha reasfaltat sis carrers de la urbanització Serramar d’Alcanar Platja.

- Alcanar, municipi pioner en la campanya contra el mosquit tigre.

- Els arqueòlegs David Garcia, Isabel Moreno i Francesc Gracia han publicat el llibre L’Assentament de la primera edat del Ferro de Sant Jaume ( Alcanar, Montsià), on es resumeix una part de la gran quantitat d’informació científica que ha proporcionat el jaciment canareu, després de gairebé 20 campanyes d’excavacions.

- La regidoria d’Ensenyament ha atorgat els premis del V Certamen de Treballs de Recerca d’Alcanar. Els guanyadors d’aquesta nova edició han estat: Jana Sancho Valle (1r premi); Albert Sancho Granell (2n premi) i Anna Garriga (3r premi).

- L’apartat ARA FA... recorda les primeres emissions de ràdio a Alcanar l’any 1945, amb una emissora construïda per José Garriga Subirats i un grup de joves radioaficionats del poble.

Entrevistem Trini Forner, Cinta Nolla i Anna Reverter, tres mestres del cos docent de l’Escola Joan Bta Serra que, coincidint amb la finalització del curs escolar, enceten la seua etapa de jubilació. 

Tot això, i molt més, ho trobareu en la última edició del Butlletí informatiu Alcanar.

* Fotografia de portada: Aula de fotografia d'Alcanar.

 Prem AQUÍ

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar