Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Butlletí Viure Alcanar dels mesos de juliol i agost

Butlletí Viure Alcanar dels mesos de juliol i agost

| Mitjans de comunicació

Aquest mes de juliol l'Ajuntament d'Alcanar ha tornat a editar el butlletí informatiu "Viure Alcanar" d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, després d'uns mesos de parada a causa de la pandèmia de coronavirus.

Tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar a l'edifici de l'Ajuntament, la Biblioteca Trinitari Fabregat, la Biblioteca de les Cases, les Oficines Municipals de Turisme de les Cases i Alcanar Platja i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja.

També està disponible la versió digital del butlletí "Viure Alcanar" dels mesos de juliol i agost, el qual també podeu consultar aquí.

En aquest número del butlletí hi trobareu, entra altres temes, una cronologia de la lluita contra la covid-19 a Alcanar i de les diferents mesures que ha pres el consistori per a la tornada a la nova "normalitat". El butlletí també es fa ressò de diferents accions de govern sobre les temàtiques de benestar animal, perspectiva de gènere i igualtat efectiva o inclusió de les persones LGTBI. Finalment, fa una revisió històrica de la Banda Municipal de Música, coincidint amb el 175è aniversari, i recorda que la Biblioteca Trinitari Fabregat ha complert 25 anys. Tota aquesta informació i molt més està recollida en aquest exemplar.

A causa de la pandèmia de covid-19, la darrera publicació del butlletí va tenir lloc al mes de març, però malauradament no es va poder fer el repartiment habitual del número en paper perquè la crisi sanitària no ho va permetre. Per aquest motiu, les persones que desitgen tenir un exemplar gratuït del mes de març poden passar a recollir-lo per l'Ajuntament o l'Oficina Municipal de Turisme de les Cases.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat