Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Concurs d’Instagram del Calendari Montsià Jove 2018

Concurs d’Instagram del Calendari Montsià Jove 2018

| Joventut

El joves canareus que poden participar en el concurs “Calendari Montsià Jove 2018”, organitzat per la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil «Montsià Jove», integrada pels Punts d’Informació Juvenil, Oficina Comarcal de la Joventut i Oficina Jove del Montsià amb la collaboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa consisteix en publicar un collage d’un màxim de 6 fotografies, en la coneguda xarxa social Instagram sota la temàtica “Què fas durant l’any? Comparteix-ho amb nosaltres!” 

Per a poder participar, heu de tindre entre 14 i 29 anys, disposar d’un mòbil compatible amb l’aplicació i pujar les imatges des d’un perfil públic amb les etiquetes #calendarijove18, #TeamMontsiaJove #like&share i @montsiajove.

Es valorarà que les fotografies transmetin valors positius, que mostrin com són els joves: dinàmics, creatius, compromesos amb la societat, solidaris, esportistes... També es valorarà la tècnica utilitzada i l’originalitat.

Així, fins el divendres 15 de desembre podeu participar en aquest concurs i optareu a guanyar una càmera GoPro valorada en un màxim de 500€.

A més a més, el collage guanyador apareixerà en la primera edició del Calendari Jove 2018.

Podeu consultar les bases  dels concurs aquí.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078