Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Conferència "El foc: història i previsió de futur"

Conferència "El foc: història i previsió de futur"

| Medi Ambient

Les entitats Ecologistes en Acció de Vinaròs, Ecologistes del Sénia i  GEPEC -EdC, amb el suport de l'Ajuntament d'Alcanar, han organitzat el cicle de quatre conferències “Eines per a un planeta que respira” que tenen lloc a Alcanar entre els mesos de març i juny. 

Davant la crisi energètica i ecològica global a la que estem immersos, el cicle tracta sobre la història i el present del planeta des d’una visió filosòfica i científica, per tal d’entendre els vincles entre totes les forces de la natura que actuen a la biosfera. Tal com afirmen les entitats organitzadores, “pensem que una divulgació d’aquesta altura, que engloba diferents visions del mateix tema, serà de profit per a la població i els donarà eines per actuar conforme a les seves projeccions de futur”. 

L'última conferència "El foc: història i previsió de futur", a càrrec de Carmel Expósito Miró, geògraf i membre dels Bombers de la Generalitat de Catalunyatindrà lloc el pròxim dissabte 10 de juny a les 19 h a l’Edifici de Serveis Agraris Joan Gil. 

Jordi Bort, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament ha explicat que l’Ajuntament valora molt positivament acollir aquest cicle de xerrades, ja que pretenen “sensibilitzar i fomentar el respecte i la protecció del medi ambient i dels elements naturals. Esperem així aportar el nostre granet de sorra i que la gent puga gaudir amb aquestes xerrades.” 

Cicle de conferències sobre “Eines per a un planeta que respira”
Programa  ALCANAR – Edifici Serveis Agraris ‘Joan Gil’

11 de març

'La política de l’aigua: Perquè costa tant canviar-la?' amb Carles Ibáñez 

08 d’abril

'Les llavors: perquè les volen patentar i com ens afecta' amb Maria Ferrer 

13 de maig

'Impactos humanos en el medio marino' amb Conchi Rodriguez Prieto 

10 de juny

'El foc: història i previsió de futur' amb Carmel Expòsito

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat