Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El butlletí ‘Viure Alcanar’ del mes de novembre

El butlletí ‘Viure Alcanar’ del mes de novembre

Ja està disponible la versió digital del butlletí "Viure Alcanar" dels mes de novembre de 2021, el qual podeu descarregar aquí.

A més, tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de  les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases  i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. 

Aquest número recull  un reportatge sobre les Jornades Citrícoles d'Alcanar, l'exposició sobre la dona rural canareva i la visita de les 4 empreses citrícoles canareves al Fruit Attraction 2021. A l'actualitat municipal trobareu informació sobre les obres a l'Escola Municipal de Música, les diferents obres de millora de la zona passeig marítim o les Jornades Gatronòmiques de la Clementina. A més, hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat, la secció de cultura i l’entrevista de la Contra, que aquest número va dedicada a la psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en sexualitat i psicologia perinatal, Judit Labèrnia.

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Descarrega el butlletí en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar