Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El butlletí ‘Viure Alcanar’ dels mesos de juliol i agost

El butlletí ‘Viure Alcanar’ dels mesos de juliol i agost

| Mitjans de comunicació

Ja està disponible la versió digital del butlletí "Viure Alcanar" dels mesos de juliol-agost, el qual podeu consultar aquí.

A més, tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de  les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases i d'Alcanar Platja i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. 

En aquest número entrevistem a l'alcalde d'Alcanar i nou president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig. 

També hi trobareu informació sobre el nou cartipàs municipal, el contracte amb la protectora ARCA, les diferents obres en execució, la comissió de la Proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals, novetats sobre les Festes Quinquennals, etc. A més, hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat i l’entrevista de la Contra, que aquest número va dedicada a la futbolista Mireia Fibla, capitana del Femení Alcanar Club de Futbol. 

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulta el butlletí en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078