Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El ple del 30 de juliol aprovarà el pressupost general de l'exercici 2020

El ple del 30 de juliol aprovarà el pressupost general de l'exercici 2020

| El Ple

El dijous, 30 de juliol, a les vuit del vespre tindrà lloc el ple ordinari de l'Ajuntament d'Alcanar, amb 30 punts a l'ordre del dia


Entre els punts a tractar destaca la proposta de la regidoria d'Hisenda d'aprovació del pressupost general de l'exercici 2020, amb la plantilla de personal i bases generals d'execució. A més hi ha una proposta d'alcaldia d'aprovació de modificació de l'Ordenança Fiscar reguladora de la taxa per a l'ocupació de terrenys d'ús públic amb taules, cadires i altres elements amb finalitat lucrativa.

Pel que fa a mocions n'hi ha d'ERC-AM per demanar la flexibilització de les regles fiscals amb la finalitat d'augmentar la capacitat pressupostària del món local o per reclamar la continuïtat dels punts de guaita per a la prevenció d'incendis forestals. A més d'altres mocions: de rebuig a la planificació de noves centrals eòliques a la comarca de la Terra Alta, una altra commemoració del 28j, una per a donar suport i ajudar a les ramaderies de bous braus de Catalunya, una en defensa de l'espai públic i també de rebuig a qualsevol transvasament d'aigua de l'Ebre fora de la seva conca natural.

La CUP presenta una moció per fer front a la nova crisi social i econòmica al municipi d'Alcanar, una altra per a la derogació de la LRSAL i la llei d'estabilitat pressupostària com a mesura necessària per afrontar la nova crisi. A més d'una altra per exigir la continuïtat dels punts de guaita forestal a les Terres de l'Ebre i a la resta de Catalunya.

El PSC-CP presenta una moció per garantir la suficiència de recursos a les famílies més vulnerables a conseqüència de la crisi de la Covid-19 i una altra per demanar la reducció de tributs municipals a conseqüència de la crisi. I dos més per donar suport a les reivindicacions del col·lectiu de caçadors i per demanar que les Terres de l'Ebre formin part de la xarxa certificada de zones verdes de la Unió Europea per un turisme segur i sostenible.

Per la seua banda Desperta't presenta una moció de reducció dels sous dels regidors i assessors per la greu crisi de la pandèmia ocasionada pel Covid-19 i per establir mecanismes d'ajuda als autònoms del municipi i una altra de revisió a la baixa del coeficient aplicat en el càlcul de l'import dels rebuts de contribució urbana (IBI) per a l'exercici pressupostari del 2021.

El Ple Municipal es podrà seguir en directe per Alcanar Ràdio, ja sigui a la 107.5 de l'FM o a través del web.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat