Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El servei Línia Verda compleix tres anys

El servei Línia Verda compleix tres anys

| Acció Social

Línia Verda d'Alcanar acaba de complir tres anys de funcionament actiu. Gràcies a aquesta aplicació, els veïns tenen un canal directe de comunicació amb l’Ajuntament per a informar sobre els desperfectes localitzats al municipi. Aquest servei afavoreix les bones pràctiques mediambientals i, en conseqüència, el desenvolupament sostenible del municipi.

A Alcanar, Línia Verda es va implantar l’any 2015 i des de llavors s'han fet prop de 450 peticions. Els veïns i veïnes del municipi han donat una bona acollida al servei. Prova d'això és l'ús continu que en fan. El tipus d’incidències que més s’han comunicat és el que fa referència a la neteja, les voreres i calçades, i l’enllumenat públic.

Només aquest any 2018, fins a mitjan desembre, s’han notificat un total de 187 incidències, xifra superior a la dels anys anteriors, la qual cosa demostra que la ciutadania cada vegada confia més en aquesta eina i està més implicada en la consecució d'un municipi més sostenible.

Per a utilitzar el servei, a través de telèfon intel·ligent o tauleta, és necessari descarregar l'aplicació gratuïta Línia Verde. També podeu accedir a través de liniaverdaalcanar, on us haureu de registrar com usuari per fer les notificacions.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078