Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El vídeo viral del patge Mikelí sorprén els xiquets i xiquetes d'Alcanar

El vídeo viral del patge Mikelí sorprén els xiquets i xiquetes d'Alcanar

| Cultura

Aquest cap de setmana els infants d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja han sabut que els Reis Mags d’Orient estan de camí a través d'un emotiu vídeo que  ha corregut com la pólvora entre la ciutadania en poques hores.

En les imatges es pot veure com el patge reial arriba a l'Ajuntament d'Alcanar a dalt d'un cavall per entregar una carta a l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, provinent dels reis Mags d'Orient: Gaspar, Melcior i Baltasar.

"Enguany, com sempre, us vindrem a visitar en moltes ganes. Amb la mascareta posada clar", llegia l'alcalde a la carta. "Sabem que és un any una mica diferent, però ho tenim tot preparat per a celebrar una cavalcada molt especial la nit dels reis. Perquè us la mereixeu!", afegia.

L'objectiu de la campanya és felicitar els menuts de casa pel seu comportament exemplar  i per ajudar les seues famílies en aquests moments d'incertesa i fer-los saber que, malgrat la situació actual de pandèmia, els Reis Mags faran acte de presència al municipi. 

I amb aquestes paraules d'esperança s'acomiadaven els Reis Mags: "Una abraçada molt gran a tots i totes! Mos veiem molt prompte".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078