Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Els Reis Mags d'Orient a Alcanar i les Cases i el camí de la Màgia

Els Reis Mags d'Orient a Alcanar i les Cases i el camí de la Màgia

| Cultura

La crisi  sanitària de la covid-19 ha fet modificar els plans dels Reis d'Orient. Finalment, tenen previst establir el seu Campament Reial  a Alcanar i les Cases durant el dimarts 5 de gener. Per arribar-hi, s'hi podrà accedir a través del camí de la màgia, on els fanalets elaborats a casa amb material reciclat s'il·luminaran de forma fabulosa fins arribar  a Ses Majestats. Totes  les xiquetes i xiquets han de recordar de portar el seu tiquet màgic per tal d'ensenyar-lo als patges reials, aquella mateixa tarda. Si algun infant no té el seu tiquet màgic no ha de patir perquè la màgia igualment es farà realitat.

Es podrà visitar els Reis Mags de forma ordenada amb cita prèvia obligatòria, és a dir, serà imprescindible reservar entrada per accedir als recintes. Els horaris de recepció dels Reis Mags serà de 17.30 a 21 h a Alcanar i de 18.30 a 20.30 h a les Cases en franges horàries de 30 minuts. Les reserves es podran fer a partir d'avui  divendres, 1 de gener i fins a exhaurir-se les places.

A causa de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia, és recomanable limitar al màxim les persones acompanyants. També és important no repetir la visita en diferents franges horàries. La voluntat dels Reis Mags i de l’Ajuntament d'Alcanar és que tots els infants del municipi puguen tenir accés al recinte, i per això  es demana responsabilitat a l’hora de respectar la normativa.  

Alcanar

El campament Reial estarà ubicat a la plaça Lluís Companys (l'accés es farà pel carrer Ramon i Cajal en Onze de Setembre). Per a poder accedir al Camí de la Màgia, i atenent a les directrius marcades per l'Ajuntament d'Alcanar, s'han d'emplenar un qüestionari en funció de l'hora escollida. En fer-ho, s'entén que sou sabedors/es de la normativa respecte a les mesures de precaució de la COVID-19. Cada inscripció permetrà fer la reserva per a un màxim de 6 persones. La mascareta és obligatòria.

- Franja 17:30 – 18:00 h. Inscripció: https://forms.gle/bLKTPsCy2hpXZc4NA 

- Franja 18:00 – 18:30 h. Inscripció: https://forms.gle/j5kNqqEQXq91cAER9 

- Franja 18:30 – 19:00 h. Inscripció: https://forms.gle/mVnCTRNuyL1HPXy18 

- Franja 19:00 – 19:30 h. Inscripció: https://forms.gle/koZ8D6dSJQYnT6Pn7 

- Franja 19:30 – 20:00 h. Inscripció: https://forms.gle/xuDkjhF9w39ugk2SA

- Franja 20:00 – 20:30 h. Inscripció:  https://forms.gle/qat5yqYRevomFsadA 

- Franja 20:30 – 21:00 h. Inscripció:  https://forms.gle/uwkZ5EKeedcTYHwP8 

Les Cases:

El campament Reial estarà ubicat a la plaça Sant Pere.. Per a poder accedir al Camí de la Màgia, i atenent a les directrius marcades per l'Ajuntament d'Alcanar, s'han d'emplenar un qüestionari i escollir la franja horària. En fer-ho, s'entén que sou sabedors/es de la normativa respecte a les mesures de precaució de la COVID-19. Cada inscripció permetrà fer la reserva per a un màxim de 6 persones. La mascareta és obligatòria.

Escollir la franja horària entre les 18.30 i les 20.30 h. Inscripció: https://forms.gle/urpUSqLxyigvndt29

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar