Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Encesa de llums aplaçada a dimecres 7 de desembre amb el mateix horari

Encesa de llums aplaçada a dimecres 7 de desembre amb el mateix horari

| Ensenyament

A causa de la previsió de pluja per aquesta tarda, l'Ajuntament d'Alcanar ha aplaçat l'encesa de llums de Nadal per a dimecres 7 de desembre amb el mateix horari a Les Cases i a Alcanar.

L'Ajuntament, un any més, ha organitzat amb molta il·lusió l'encesa de llums de Nadal a Les Cases i a Alcanar, tots els xiquets i xiquetes tornaran a ser els protagonistes de la festa. Tanmateix, enguany el consistori ha renovat una part de l'enllumenat amb llums de tecnologia led que renovaran la imatge i, sobretot, implicaran un estalvi energètic.

L’encesa de llums a Les Cases  tindrà lloc el dimecres 7 de desembre a les 18 h a la Plaça Sant Pere. Hi haurà conta contes a càrrec d'Eva Oms, amb la narració que han treballat els alumnes de l'Escola Marjal. A més a més, tots portaran escrit un desig per a poder-lo fer realitat aquestes festes. Els més menuts i menudes trobaran altres sorpreses com una visita del sr. Nadal, l'actuació de la Rondalla Parroquial Sant Pere i del Grup de Teatre Gresol i també xocolatada a càrrec de l'AMPA de l'Escola Marjal.

L’encesa de llums a Alcanar tindrà lloc el dimecres 7 de desembre a les 19 h a la Plaça Major. Hi haurà conta contes a càrrec d'Eva Oms, amb la narració que han treballat els alumnes de l'Escola Joan Baptista Serra, a la llar d'infants Vila dels Xiquets i als Centres de Suport Familiar Guirigall i Patufets. A més a més, tots portaran escrit un desig per a poder-lo fer realitat aquestes festes. Els menuts i menudes trobaran altres sorpreses com una visita del sr. Nadal, l'actuació del Cor Iúbilo i del Grup de Teatre Gresol i també xocolatada a càrrec de l'AMPA de l'Escola Joan Baptista Serra.

Nou enllumenat més sostenible

Aquest any l’Ajuntament ha renovat una part de l’enllumenat de Nadal amb motius nous, fet que comportarà una nova imatge als carrers més cèntrics d’Alcanar i les Cases d’Alcanar durant les pròximes festes. En concret s’han adquirit noves llums que lluiran als carrers Ramon i Cajal, Felip Pedrell i Trafalgar. D’altra banda, la Plaça Major i la Plaça Sant Pere estrenaran un gran arbre de Nadal fet de llums.

Aquests nous guarniments disposen de tecnologia led que consumeixen menys energia i ofereixen un major impacte visual. La regidora d’Urbanisme, Ivette Fibla ha explicat que “la intenció de l’Ajuntament és renovar l’enllumenat de Nadal del municipi de forma progressiva i en diversos anys, per tal d’equilibrar la inversió econòmica. Aquestes noves llums amb tecnologia led, a més de renovar la imatge del nostre enllumenat nadalenc implicaran un estalvi energètic”.

Gaudiu molt de l'encesa de llums de Nadal, amb consciència!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat