Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència

Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència

| Ensenyament

L'Ajuntament d’Alcanar, un any més, ha organitzat amb il·lusió l'acte d’encesa de llums de Nadal a Les Cases i a Alcanar, avui tots els xiquets i xiquetes han tornat a ser els protagonistes de la festa. Tanmateix, enguany el consistori ha renovat una part de l'enllumenat amb llums de tecnologia led que renovaran la imatge i, sobretot, implicaran un estalvi energètic.

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcanar, en el marc d’actuacions del Pla Educatiu d’Entorn, ha organitzat un any més el tradicional acte de l’encesa de les llums de Nadal. Sota el lema “Encesa de llums amb consciència”, l’acte ha tingut lloc avui a les 18 h a la plaça Sant Pere de les Cases d’Alcanar, i una hora més tard, a la plaça Major d’Alcanar. En els dos llocs s’ha comptat amb l’assistència del Sr. Nadal, i hi ha hagut un conta contes a càrrec d’Eva Oms i l’actuació del Grup de Teatre Gresol. Posteriorment, els xiquets i xiquetes han deixat els desitjos que han treballat a l’escola Joan Baptista Serra d’Alcanar, a l’escola Marjal de les Cases, a la llar d’infants Vila dels Xiquets i als centres de suport familiar Guirigall i Patufets perquè el Sr. Nadal els pugui recollir el dia 24 de desembre a la nit.

A les Cases els assistents han gaudit de l’actuació de la Rondalla parroquial Sant Pere, mentre que el Cor Iúbilo ha actuat a Alcanar. Per finalitzar els dos actes, els més menuts i els seus acompanyants han gaudit d’una xocolatada a càrrec de l’AMPA de l’escola Marjal a les Cases, i de l’AMPA de l’escola Joan Baptista Serra a Alcanar.

La regidoria d’Ensenyament, Carme Navarro, valora molt positivament aquesta festa, “és una cita molt esperada pels xiquets i xiquetes i que cada any compta amb més participants. A més, enguany té un valor afegit perquè es vol promoure l’ús responsable dels recursos”.

Nou enllumenat més sostenible

Aquest any l’Ajuntament ha renovat una part de l’enllumenat de Nadal amb motius nous, fet que comportarà una nova imatge als carrers més cèntrics d’Alcanar i les Cases durant les pròximes festes. En concret, s’han adquirit noves llums que lluiran als carrers Ramon i Cajal, Felip Pedrell i Trafalgar. D’altra banda, la plaça Major i la plaça Sant Pere estrenaran un gran arbre de Nadal fet de llums.

Aquests nous guarniments disposen de tecnologia led que consumeixen menys energia i ofereixen un major impacte visual. La regidora d’Urbanisme, Ivette Fibla ha explicat que “la intenció de l’Ajuntament és renovar l’enllumenat de Nadal del municipi de forma progressiva i en diversos anys, per tal d’equilibrar la inversió econòmica. Aquestes noves llums amb tecnologia led, a més de renovar la imatge del nostre enllumenat nadalenc implicaran un estalvi energètic”.

Més imatges

Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència
Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència
Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència
Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència
Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència
Encesa de llums de nadal a Alcanar amb consciència

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat