Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Exposició de bonsais de tardor a Alcanar

Exposició de bonsais de tardor a Alcanar

| Festes, Medi Ambient

Com ja és habitual, des de l'Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar han organitzat una mostra de bonsais de tardor en la qual es podran veure arbres de diferents espècies i de diferents estils que representen l'estació en la qual ens trobem.

L'exposició s'inaugurarà divendres 13 d'octubre a les 20 h i romandrà oberta durant tot el cap de setmana, 14 i 15 d'octubre. A més dels arbres, hi haurà també altres elements expositius que ajuden a crear paisatges dins la mateixa exposició, els quals aniran canviant d'un espai expositiu a un altre. La mostra està formada per treballs dels membres de l'associació canareva juntament amb arbres i altres elements expositius vinguts d'altres ciutats que col•laboren per tal de fer que l'exposició siga variada i harmoniosa.

Es tracta d'una exposició de grans dimensions en un indret impressionant com és la cisterna de la Vall, amb arbres que porten molts anys de cultiu i alguns dels quals han estat exposats en congressos internacionals juntament amb alguns dels millors exemplars d'Europa així com en congressos nacionals on es troben els millors arbres d'Espanya.

A més a més, aquesta exposició va acompanyada de tot un seguit d'actes per a totes les edats, per aquells qui ja coneixen els bonsais i també per aquelles persones que volen aprendre una mica més sobre les arts i tradicions japoneses. Diumenge 15 a les 12 h, està previst fer un taller de bonsai per a nens, en el qual plantaran el seu propi arbre i aprendran com l'han de cuidar. També es farà un taller per a iniciats, dissabte a les 12 h, en el qual tothom qui vulga podrà portar el seu arbre i li explicaran quines tasques ha de realitzar i com s'ha de cuidar. Hi haurà visites guiades, demostracions, conferències i molt més.

Cal recordar que, com tots els anys, es farà un curs d'iniciació al bonsai, que començarà al mes de novembre. Si hi esteu interessats, no dubteu a demanar informació quan vingueu a veure l'exposició o bé escrivint un correu electrònic a bonsaialcanar@gmail.com.

El text és de l'Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar