Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Festa de reinauguració del parc de la plaça dels Països Catalans

Festa de reinauguració del parc de la plaça dels Països Catalans

| Brigada Municipal

El proper diumenge 30 d’octubre a les 11 h tothom està convidat a la festa de reinauguració del parc infantil que es troba situat a la plaça dels Països Catalans, on l’Ajuntament ha fet millores i ha augmentat les condicions de seguretat. Per celebrar-ho, podrem gaudir de l’espectacle de la pallassa Floreta, els més petits també podran jugar amb inflables, pinta-cares i ballar amb animació musical i, fins i tot, trobar-se a la Patrulla Canina.

Millores al parc infantil de la plaça dels països catalans

L’ Ajuntament d’ Alcanar ha dut a terme l’arranjament i la millora del parc de la plaça dels Països Catalans. Aquesta actuació ha consistit en les obres d’arranjament del paviment de formigó i la instal·lació d’un paviment continu de goma de cautxú reciclat a les zones dels jocs.

Després de sol·licitar diversos pressupostos, l’empresa local Germans Reverter Constructors ha estat l’adjudicatària de l’obra de pavimentació amb formigó fratassat per un import de 4.068,49 euros, mentre que el paviment de cautxú ha anat a càrrec de l’empresa PRODUR, per 7.001,27 euros.

Aquesta actuació s’ha completat amb els treballs que ha realitzat la Brigada Municipal d’Obres consistents en l’arranjament i pintura la tanca del parc, així com de les papereres i els bancs de fusta.

D’altra banda, la regidoria d’Obres i Serveis ha considerat necessari millorar les condicions de seguretat d’aquesta àrea infantil. És per això que ha optat per la col·locació de dues noves tanques per evitar l’accés al recinte de vehicles de dues rodes i evitar també les sortides directes i espontànies dels infants a la plaça.  

Aquesta actuació forma part de la campanya de Pressupostos Participatius “Decidim junts. Millorem Alcanar” i va ser la proposta més votada per la ciutadania d’Alcanar.

Us esperem a la festa!

Prem aquí per veure el cartell

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat