Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Finalitzen les obres del carrer Sant Agustí abans de Quinquennals

Finalitzen les obres del carrer Sant Agustí abans de Quinquennals

| Urbanisme, Quinquennals

Tres mesos després de l'inici de les obres de remodelació del carrer Sant Agustí, ja està del tot enllestit. Aquesta setmana la Brigada Municipal ha fet els últims retocs per deixar-lo en condicions òptimes per a les Festes Quinquennals. S'han complert el termini que s'havien marcat des de la Regidoria d'Urbanisme en iniciar les obres. Ivette Fibla, regidora de l'àrea, s'ha mostrat "satisfeta per haver aconseguit l'objectiu i també pel bon resultat".

Les reformes al carrer Sant Agustí és un projecte dissenyat pel Servei Tècnic del consistori que ha inclòs la renovació de tot el clavegueram general i de les escomeses d'entrada a les cases, així com la substitució de la vorera i la calçada. Fibla que en tot moment ha comptat amb l'opinió i suport del veïnat ha volgut "agrair la paciència i col•laboració mentre s'han dut a terme els treballs".

L'obra va començar a mitjan juny i s'ha fet en dos trams. D'una banda el tros que va del carrer General Prim al Méndez Núñez i de l'altra el tram entre Méndez Núñez i Colon. El carrer consta ara d'una plataforma única de manera que la vorera, de panot, i la calçada, d'asfalt, estaran al mateix nivell per aprofitar l'espai al màxim per aprofitar l'espai al màxim i complir amb la normativa d'accessibilitat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar