Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inauguració de l'exposició del grup d'artistes Foll'Art

Inauguració de l'exposició del grup d'artistes Foll'Art

| Cultura

El pròxim 2 de desembre tindrà lloc l'acte d'inauguració de l’exposició del grup d'artistes Foll'Art, una mostra de ceràmica, joiera, esmalt al foc, pintura i escultura mòbil. L'entrada és gratuïta i tothom hi està convidat. Us hi esperem a les 19.30 h, a la Cisterna del Vall d'Alcanar.

L’exposició es podrà visitar fins al 18 de desembre els caps de setmanes i dies festius d’11 a 13.30 h i de 18 a 21 h.

Es tracta d’una exposició col·lectiva d'aquests sis artistes molt vinculats al municipi. La mostra inclou peces de ceràmica de Philippe Guillemot i Sílvia Buchleiter. Philippe amb formació al Centre d’Activitats Culturals de Poissy (França) i a l’Escola d’Art d’Alcanar i Sílvia amb dos cursos de ceràmica a Baviera i també amb formació a l’Escola d’Art d’Alcanar. Pintura de Llagostera, pintor amb estudis a l’Escola d’Art de Tortosa, l’Escola d’Art de Vinaròs i classes particulars a Barcelona. Joies de Susanne Balleisen, joiera amb estudis a l’Escola del Vidre i joieria a Neugablonz, formació professional d’orfebre i estudis a l’Academia de Belles Arts de Nürenberg. Escultura Mòbil d’Ira Vonnegut, artista autodidacta. Esmalt al foc amb tècnica mixta de Txús Fibla, artista amb estudis d’esmalts al foc sobre metall a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i diferents cursos de joieria i tècniques pictòriques.

Tots aquests artistes han realitzat exposicions, de caràcter individual o col·lectives, tant a Catalunya, com a l’estranger: Holanda, Japó, Alemanya, França, Estats Units, Lituània, etc.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078