Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Joan-Josep Sancho presenta el llibre "Te’n contaré més de 100. Cròniques Escolars"

Joan-Josep Sancho presenta el llibre "Te’n contaré més de 100. Cròniques Escolars"

| activitats

Un dels llibres que va despertar més interès en la darrera edició de  Sant Jordi a nivell local, va ser Te’n contaré més de 100. Cròniques escolars. Coordinat per Joan-Josep Sancho, aquest llibre conté el testimoniatge de més d’un centenar de persones, de tres generacions diferents, que permeten copsar com ha estat l’escola a Alcanar i a les Cases en els darrers setanta anys.

L’acte de presentació tindrà lloc el pròxim dijous, dia 25 de novembre, a les 19 h,  al Casal Cívic Trinitari Bel (Pl. Lluís Companys, s/n). A banda del coordinador del llibre, Joan-Josep Sancho, a la presentació hi intervindrà la directora dels Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre, Montserrat Panisello, i l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig.

A Te’n contaré més de 100. Cròniques escolars hi ha participat mestres i professors, jubilats o  en actiu, de tots els centres educatius i de tots els nivells, pares i mares, membres de les associacions de famílies d’alumnes, alcaldes i exalcaldes, regidors i exregidors, exalumnes de tots els centres del municipi i exadministratives que han volgut compartir les seues vivències.

A més, l’obra inclou un bon grapat de fotografies de diferents èpoques, que li aporten un irrefutable valor testimonial. Aquest recull de relats, indubtablement, contribueix a preservar i a difondre una part de la nostra memòria col·lectiva.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar