Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament i el Club Taekwondo organitzaran l’Open Ciutat d’Alcanar el pròxim 22 de juny

L’Ajuntament i el Club Taekwondo organitzaran l’Open Ciutat d’Alcanar el pròxim 22 de juny

| Esports

L’Ajuntament d’Alcanar i el Club Taekwondo Atencia han signat un conveni de col·laboració per tal d’organitzar conjuntament l’Open Ciutat d’Alcanar el pròxim 22 de juny. Una cita esportiva que aplegarà al municipi uns 700 professionals, distribuïts en diferents categories (des dels cinc anys fins a júniors), que participaran en les modalitats de combat de competició i exhibició. “La nostra voluntat és donar suport i col·laborar amb totes les entitats esportives del municipi, facilitant-los en la mesura del possible els equipaments que necessiten per dur a terme les seues activitats i implicant-nos en la col·laboració d’esdeveniments que també serveixen per a promocionar el municipi”, ha manifestat el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcanar, Jordi Bort.

La previsió dels organitzadors és que unes 2.000 persones, entre esportistes i familiars, es desplacen a Alcanar el pròxim 22 de juny. Pel que fa a la procedència dels equips participants seran de tot l’Estat. La competició tindrà lloc al pavelló poliesportiu a partir de les deu del matí.

>> Consulta el cartell de l'acte.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078