Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La Brigada Municipal treballa per a posar a punt les platges de cara a l'inici de la temporada d'estiu

La Brigada Municipal treballa per a posar a punt les platges de cara a l'inici de la temporada d'estiu

| Medi Ambient

Aquests dimarts l'equip de la Brigada Municipal ha iniciat els treballs de manteniment a la platja de la Martinenca i ha continuat per l'Estanyet cap a Les Cases. Els pròxims dies finalitzarà l'adequació de la resta de platges amb l'objectiu de deixar a punt la nostra costa abans del 15 de juny, dia en què comença la temporada d'estiu. 

Com cada any en aquestes dates, les tasques habituals dels operaris municipals consisteixen en la neteja i aplanament de les platges. Enguany, però, aquesta tasca serà més costosa, ja que s'han hagut de realitzar diversos treballs previs, a causa dels danys provocats pel temporal del passat mes de gener

Un cop finalitzi l'adequació del litoral, i abans del 15 de juny, tal com marca la programació, s'habilitaran les zones de joc i equipaments esportius i s'activaran tots els serveis necessaris, complint així els requisits que marquen els guardons Bandera Blava i el Sender Blau.

Voluntaris per una platja neta

Cal destacar que el passat cap de setmana una desena de persones voluntàries va participar en la jornada europea "Let's clean up day", amb el suport de l'empresa Mansta Custom Boards, una acció d'àmbit internacional que pretén conscienciar la ciutadania sobre els efectes negatius de l'acció humana sobre el medi ambient. L'equip va recollir prop de  20 sacs de brossa a la platja del Maricel que contenien més de 400 kg de plàstics, envasos, xarxes i altres voluminosos.

Jordi Bort, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcanar, ha explicat que  "aquestes jornades no només serveixen per a recollir un volum de brossa important, sinó que també ens ajuda a sensibilitzar-nos i a ser respectuosos amb el nostre entorn natural".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat