Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La policia local d’Alcanar estrena dos nous vehicles equipats amb noves tecnologies

La policia local d’Alcanar estrena dos nous vehicles equipats amb noves tecnologies

| Governació

L'Ajuntament d'Alcanar ha adquirit dos nous vehicles que ja formen part de la flota de la Policia Municipal. Des d'aquest mes d'agost la Policia Local d'Alcanar disposa d'aquests automòbils de la marca Seat Ateca per a desenvolupar la seua feina diària de patrulla pels carrers del municipi. Jordi Bort, regidor de Governació, assegura que "els nous vehicles, adaptats a les noves necessitats amb últimes tecnologies com un desfibril•lador, permetran donar més presència al cos i oferir un millor servei a la ciutadania".

Els nous automòbils compten amb mantes tèrmiques i ignifugues, màscares, sistema de reanimació, lectors de xip, detectors de metall, un dipòsit de residus per a xeringues i altres residus o un alcoholímetre. "Amb aquest canvi el cos de policia disposa de vehicles més moderns i amb més prestacions que els anteriors, els quals els ajuden a desenvolupar les seues tasques d'una manera més eficient", ha afegit Joan Roig, alcalde d'Alcanar. I és que una de les prioritats de l'Ajuntament és la millora de la seguretat ciutadana, i precisament per aquest motiu i per atendre millor les demandes de la ciutadania s'ha adquirit els dos vehicles. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078