Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament adquereix un camió grua amb cistella

L'Ajuntament adquereix un camió grua amb cistella

| Brigada Municipal

L'Ajuntament inicia el 2017 amb un nou vehicle al parc mòbil de la Brigada Municipal, es tracta d'un camió grua de 3.500 kg, amb plataforma elevadora i cistella amb quadre de comandaments integrat, adaptada per portar dos operaris i altres accessoris.

El vehicle  va ser adquirit per l'Ajuntament el passat mes de desembre i permetrà als operaris de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis la realització de les tasques habituals de manteniment amb més seguretat i rapidesa. Aquestes activitats poden ser l'accés  a llocs en altura, el manteniment i millores en l'enllumenat públic, la poda d'arbres, les tasques de jardineria en general, etc.

Amb els anys, l'antic camió grua que disposava la Brigada es va quedar obsolet i en el moment en què va deixar de complir els requisits de la normativa vigent, l'Ajuntament el va donar de baixa. Fins ara l'Ajuntament recorria al lloguer puntual d'aquest tipus de vehicle, la qual cosa comportava un elevat cost econòmic. La regidora de l'àrea, Ivette Fibla, ha destacat que "era necessari que l'Ajuntament disposés d'un vehicle d'aquestes característiques perquè permetrà actuar de manera immediata davant d'aquelles situacions que requereixen urgència, alhora que s'incrementarà l'eficàcia i la seguretat dels treballadors".

El procés d'adquisició ha estat mitjançant concurs públic. L'empresa adjudicatària ha estat Talleres Velilla SA per un import de 59.290,00 € IVA inclòs (21,00%).

 

 

Més imatges

L'Ajuntament adquereix un camió grua amb cistella
L'Ajuntament adquereix un camió grua amb cistella

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat