Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament impulsa formació telemàtica per les famílies dels centres educatius

L'Ajuntament impulsa formació telemàtica per les famílies dels centres educatius

| Educació

L'Ajuntament d'Alcanar amb la col·laboració dels tres centres educatius del municipi ha impulsat formacions telemàtiques per a les famílies de l'alumnat de l'Escola Joan Baptista Serra, l'Escola Marjal i l'Institut Sòl de Riu.

La formació específica per a cada centre, en funció de les eines que cadascun utilitza, es basa en unes càpsules formatives dirigides a tota la comunitat educativa per tal de conèixer, aprofundir i millorar l'ús dels diferents canals i eines formatives.  Maribel Ramon, regidora d'Educació, recorda que "el fet que la pandèmia haja accelerat l'ús de les eines telemàtiques entre la comunitat educativa no és excusa perquè cap infant o família es quede fora d'aquest espai".

De fet, aquesta setmana l'Escola Joan Baptista Serra, juntament amb el centre de formació e-dukalia, i a través del Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament d'Alcanar, ja ha iniciat la formació que s'estructura en tres sessions de 2 h de durada cadascuna, en les quals  es treballen diferents aplicacions de l'entorn de treball Gsuite.

En concret, el temari formatiu que s'imparteix és l'ús del correu electrònic, google meet, google chat i google classroom i va dirigit sobretot a les famílies que no estan habituats a utilitzar aquestes eines. La primera formació es va fer ahir, 2 de desembre, i va comptar amb la participació d'una vintena de famílies. Per tal que tothom que vulga seguir-la ho puga fer, es tornarà a impartir els dies 9 i 16 de desembre, de 17:30 a 19:30 h.

Joan Forcadell, director de l'Escola, convida totes les famílies  "a participar en aquesta activitat formativa perquè estem convençuts us serà de màxima utilitat".

Està previst que l'Escola Marjal de les Cases inicie les formacions demà divendres, 4 de desembre, i que l'Institut Sòl de Riu ho face durant els pròxims dies.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar