Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'encesa de llums se celebrarà el 9 de desembre

L'encesa de llums se celebrarà el 9 de desembre

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar, ha organitzat, un any més, amb molta il·lusió, el tradicional acte de l'encesa de les llums de Nadal, que enguany finalment se celebrarà el dilluns, 9 de desembre, a les 18 h, a la plaça Sant Pere de les Cases d'Alcanar, i una hora més tard, a les 19 h, a la plaça Major d'Alcanar, ja que a causa de la climatologia es va posposar l'acte. Aquesta festa donarà el tret de sortida a la programació nadalenca que la casa de la vila i les entitats socials han dissenyat per aquestes festes.

En els dos llocs nuclis urbans està prevista l'assistència del Sr. Nadal i hi haurà un contacontes a càrrec de l'autora, Eva Oms. Posteriorment, els xiquets i xiquetes podran deixar els desitjos que han treballat a l'escola Joan Baptista Serra d'Alcanar, a l'escola Marjal de les Cases, a la llar d'infants Vila dels Xiquets i als centres de suport familiar Guirigall i Patufets perquè el Sr. Nadal els puga recollir el dia 24 de desembre a la nit.

Els assistents també podran gaudir de l'actuació de la Rondalla parroquial Sant Pere a les Cases i del Cor Iúbilo i l'orquestra de l'Escola Municipal de Música a Alcanar, que amenitzaran l'acte. Per a finalitzar els dos actes hi haurà una xocolatada popular a càrrec de l'AMPA de l'escola Marjal a les Cases, i de l'AMPA de l'escola Joan Baptista Serra a Alcanar.

Enllumenat de Nadal amb consciència

Durant l'anterior mandat, l'Ajuntament va renovar una part important de l'enllumenat de Nadal amb tecnologia led i motius nous que van actualitzar i, a la vegada, fer més càlida i nadalenca la imatge de diferents carrers del municipi. La voluntat de la Regidoria d'Urbanisme i Ordernació del Patrimoni és continuar, durant l'actual mandat, aquesta labor de modernització dels enllumenats i dels arbres de Nadal d'Alcanar i les Cases. 

Aquests nous guarniments, més respectuosos amb el medi ambient, disposen de tecnologia led que consumeix menys energia i ofereix un major impacte visual. La regidora de l'àrea, Ivette Fibla, explica que "gairebé hem finalitzat la política de renovació de l'enllumenat de Nadal. Les noves llums amb tecnologia led, a més de renovar la imatge del nostre enllumenat nadalenc, impliquen un estalvi energètic". Gaudiu molt de l'encesa de llums de Nadal, amb consciència!

Nadal amb la FECOAL

Un any més, l’Ajuntament i la FECOAL s’han unit per a impulsar i premiar les compres nadalenques a la cinquantena d’establiments que col·laboren en la campanya de Nadal. La campanya comercial d'enguany, "Som la llum del teu Nadal", té com a objectiu incentivar les compres al municipi, reactivant el comerç i els serveis en general. La campanya de difusió destaca els avantatges de comprar al comerç de proximitat, premiant la confiança dipositada amb el sorteig de tres xecs regal de diferents imports: 600 €, 300 € i 100 € per a realitzar una o diferents compres en els comerços adherits a la campanya.  Les persones guanyadores es podran gastar tot l’import corresponent en un o en diversos establiments.

En aquest sentit, la Regidoria d’Empresa, Comerç i Turisme té un compromís amb el sector comercial i empresarial i, un any més,  ha unit esforços amb FECOAL per tal de dinamitzar l’activitat comercial d’Alcanar.  Segons Jordi Monfort, regidor de l'àrea, l'objectiu és "promocionar  conjuntament les accions de dinamització que permeten a la ciutadania interactuar, conèixer els comerços locals i relacionar-se amb els comerciants en un ambient lúdic i festiu". 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078