Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Mossos d'Esquadra i Policia Local comencen els controls de mobilitat al límit amb el País Valencià

Mossos d'Esquadra i Policia Local comencen els controls de mobilitat al límit amb el País Valencià

| covid-19

Des de primeres hores d'ahir divendres s'estan fent controls els Mossos d'Esquadra i de la Policia Local d'Alcanar estan fent controls al punt fronterer de l’N-340 amb el País Valencià, a les Cases d’Alcanar, un cop s'han fet efectives les noves restriccions de la Generalitat que limiten la mobilitat al territori català. La Policia Local d'Alcanar també ha fet controls a altres carreteres i camins que travessen el Riu Sénia.

Han aturat sobretot turismes amb ciutadans que anaven a treballar o a estudiar. Se’ls ha demanat el justificant però alguns encara anaven despistats aquest divendres i tant els mossos com els policies han fet pedagogia perquè no se surte sense els certificats d’autoresponsabilitat. Eren majoria qui els portaven preparats al seient del copilot o sobre el volant, així com els certificats d’empresa i no ha calgut fer retornar cap vehicle cap al País Valencià on també han començat a aplicar el tancament perimetral.

I durant el cap de setmana La Policia Local d'Alcanar aplicarà un dispositiu especial al cementiri per a garantir que no hi haja acumulació de persones.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar