Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nous elements per a millor l’accessibilitat i la seguretat

Nous elements per a millor l’accessibilitat i la seguretat

| Brigada Municipal

L'Ajuntament d’Alcanar té nous elements per a millorar l’accessibilitat i la seguretat de la ciutadania i dels operaris municipals. 

D’una banda, ha adquirit una bastida reglamentària que permet als operaris municipals treballar amb les màximes condicions de seguretat i, alhora, facilita la mobilitat dels vianants i, en concret, de les persones amb mobilitat reduïda. 

D’altra banda, el consistori ha dotat el cementeri municipal amb unes noves escales que garanteixen la seguretat perquè permeten d’accedir als nínxols dels pisos superiors i són fàcils de traslladar d'una part a l'altra del recinte. Aquesta actuació s’ha fet gràcies a les propostes que els veïns i veïnes han fet arribat a l’equip de govern través del programa de ràdio “Millorem Alcanar”. A més, al cementeri hi ha un elevador per a facilitar la introducció dels fèretres en els nínxols més alts.

Ivette Fibla, regidora de l'àrea, explica que "les adquisicions s’emmarquen dins del pla de renovació de la maquinària, les eines i els vehicles de l’Ajuntament. Aquesta política té com a objectius millorar les condicions de seguretat i eficàcia dels operaris, reduir els costos vinculats al manteniment i el lloguer, i modernitzar la imatge de la Brigada Municipal". 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat