Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nova convocatòria de beques per al transport per estudis postobligatoris

Nova convocatòria de beques per al transport per estudis postobligatoris

| Ensenyament

L'Ajuntament d'Alcanar obre una nova línia d'ajuts, es tracta de la concessió de beques per al transport per estudis postobligatoris, de cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o estudis de grau, per al curs 2015-2016, destinades a estudiants empadronats al terme municipal d'Alcanar. El termini de presentació de les sol·licituds per aquesta convòcatòria pública finalitza el pròxim 27 de desembre del 2016.

Podran ser beneficiàries d'aquestes beques les persones físiques que compleixin els següents requisits: estar empadronada i residir al terme municipal d'Alcanar de manera continuada i durant els 5 anys anteriors a la data de presentació de la sol·licitud; tenir una edat compresa entre els 17 o els 25 anys ambdós inclosos, en el moment de formalització de la matrícula als estudis superiors; estar matriculada en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris en el marc de l'espai europeu d'educació superior o estudis universitaris oficials anteriors a l'espai europeu d'educació superior per al curs 2015-2016; trobar-se al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament d'Alcanar i no trobar-se sotmès a cap procediment de reintegrament de subvencions públiques o cap procediment sancionador incoat per aquest motiu a la persones beneficiària/sol·licitant.

La nova línia d'ajuts té un pressupost de 12.000E. L'import de la beca serà el resultat de multiplicar per 1E la distància de separació en quilòmetres del lloc on es realitzen els estudis respecte a Alcanar. La subvenció concedida no podrà ser inferior a 30E ni superar els 200E per alumne, sempre que no s'excedeixi de la partida pressupostària total. En aquest cas, es farà una distribució proporcional entre totes les sol·licituds admeses.

Carme Navarro, regidora d'Ensenyament i Acció social, manifesta la seva satisfacció, ja que aquestes noves beques permetran "donar suport al col·lectiu estudiantil que continua el seu procés acadèmic fora del terme municipal", així mateix, anima a "tothom que tingui dret a aquests ajuts, que en faci ús perquè es publiquen precisament per a donar-los suport."

Podeu consultar el contingut complet d’aquestes bases, així com els impresos necessaris per a presentar la sol·licitud.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 27 de desembre de 2016. (Foto Adrià Costa/Aguaita.cat)

ANUNCI AL BOPT

EXTRACTE ANUNCI BASES I CONVOCATORIA BEQUES TRANSPORT

TEXT BASES TRANSPORT ESTUDIS SUPERIORS I CONVOCATORIA

ANNEX 1 - MODEL DE SOL·LICITUD

ANNEX II - DECLARACIO JURADA OBLIG. TRIB. I S.SOCIAL

ANNEX III - DECLARACIO NÚMERO DE COMPTE PER A INGRÉS

ANNEX IV - AUTORITZACIO AJUNTAMENT PER A CONSULTES TRIBUTÀRIES

ANNEX V - AUTORITZACIÓ PER OBTENCIO NOTES CRÈDITS MATRICULATS

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat