Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Noves restriccions en l'àmbit esportiu al terme municipal d'Alcanar

Noves restriccions en l'àmbit esportiu al terme municipal d'Alcanar

| Esports, covid-19

La situació epidemiològica de Catalunya ha obligat a adoptar mesures especials de contenció en diferents àmbits. Això afecta el funcionament normal de totes les instal•lacions esportives municipals, especialment els caps de setmana. Per que les persones i entitats en puguen fer ús en l'horari en què no està el personal municipal de la instal•lació, és a dir dissabtes i diumenges, caldrà fer reserva mitjançant trucada a l'Ajuntament, al telèfon 629750116 de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

A l'hora de realitzar la reserva, caldrà assenyalar un responsable de l'activitat així com detallar el nom, nombre i contacte dels participants per tal de poder fer el seguiment de tots els participants en cas de sortir un positiu entre aquests.

Reorganització de les instal•lacions esportives

El fet que les activitats esportives hagen de tancar a les nou de la nit obliga a adaptar l'ús de les instal•lacions esportives entre les entitats. Per això des de la Regidoria d'esports s'ha comunicat a totes les entitats l'afectació. Ara es pot fer ús de les instal•lacions fins a les 20.45 perquè el personal puga tancar correctament les mateixes sense incomplir la normativa.

Atés que aquestes mesures van en funció de l'evolució de la situació epidemiològica i poden ser molt canviants, es mantindran els mateixos horaris assignats a cada entitat però en la limitació horària de la nova normativa.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar