Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Noves tasques de desinfecció al municipi per a lluitar contra la covid-19

Noves tasques de desinfecció al municipi per a lluitar contra la covid-19

| covid-19

L’Ajuntament d’Alcanar ha tornat a realitzar tasques de neteja i desinfecció als carrers del municipi on hi ha edificis dirigits a l’atenció sociosanitària. Un camió-formigonera, cedit per l’empresa CEMEX, amb una capacitat de 4.000 litres d’aigua mesclada amb una solució sabonosa i desinfectant, va recórrer dissabte els carrers i accessos als edificis sociosanitaris ubicats a Alcanar i a Les Cases.

Així, des de les nou del matí, els operaris de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, acompanyats de la formigonera, va recórrer l'esplanada i voltants del Centre d'Atenció Primària d'Alcanar, la Residència de la Tercera Edat l'Onada (pati i entrada) i l'entorn del centre ocupacional de la Fundació Mercè Pla. Des d’aquest lloc, es van desplaçar a Les Cases on s'han desinfectat els voltants del Centre d'Atenció Primària i els accessos de l'Escola Marjal.

La neteja i higienització dels carrers, sempre necessària, s’ha convertit en aquests temps de pandèmia en una exigència molt més intensiva i minuciosa.  L’alcalde de l’Ajuntament d’Alcanar, Joan Roig, considera que “la neteja i desinfecció són clau fins que no hi hagi una vacuna o tractament eficaç contra el covid-19”.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar