Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la covocatòria d'ajuts i subvencions: beques transport, llibres escolar, llar d'infants, entitats socials i culturals

Oberta la covocatòria d'ajuts i subvencions: beques transport, llibres escolar, llar d'infants, entitats socials i culturals

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria dels següents ajuts i subvencions. La data límit de presentació de sol·licituds és el 15 de desembre de 2021 (inclòs):

- Beques de transport estudis postobligatoris del curs 2020/21: Les beques fan referència al transport per estudis postobligatoris de Batxillerat modalitat artístic, Cicles formatius de grau mitjà, Cicles formatius de grau superior, estudis superiors de l'àmbit artístic, estudis universitaris o estudis de grau destinades a estudiants empadronats al terme municipal d’Alcanar, que no es puguin cursar al municipi per no constar en l’oferta acadèmica de cap dels centres educatius. Quedaran exempts de les restriccions de modalitats de batxillerat i cicles formatius les persones que acrediten cursar-ho fora del municipi per especificitats concretes.
>> Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.  Des del mateix enllaç es pot descarregar el model de sol·licitud o fer la tramitació de manera telemàtica. 

- Adquisició  de llibres escolars: es tracta d'ajuts individuals per l’adquisició de llibres escolars, per al curs 2021/2022,  d’acord amb la competència en matèria d’educació de la normativa local i el previst a l’Ordenança General d’Atorgament de Subvencions de l’Ajuntament d’Alcanar.
>> Tota la informació i el model de sol·licitud es pot consultar en aquest enllaç.  Des del mateix enllaç es pot descarregar el model de sol·licitud o fer la tramitació de manera telemàtica. 

- Ajuts per assistència a llars d'infants: donen cobertura a l'assistència a llars d'infants, del curs 2020-2021 (mesos de setembre a juny, ambdós inclusivament), d'acord amb la competència en matèria d'educació de la normativa local i el previst a l'Ordenança General d'Atorgament de Subvencions de l'Ajuntament d'Alcanar.
>> Tota la informació i el model de sol·licitud es pot consultar en aquest enllaç.  Des del mateix enllaç es pot descarregar el model de sol·licitud o fer la tramitació de manera telemàtica. 

- Subvencions a entitats socials i culturals: Aquestes subvencions estan destinades a finançar projectes o activitats que tinguen com a objectiu donar suport a l’activitat cultural local o de caire social al municipi. Aquestes subvencions hauran de fomentar projectes o activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat les activitats culturals i socials, escolars o populars, desenvolupades per les entitats o associacions del municipi d’Alcanar. El període d’execució les activitats subvencionables de cada convocatòria comprendrà des del novembre de 2020 fins a l’octubre del 2021.
>> Tota la informació i el model de sol·licitud es pot consultar en aquest enllaç. La tramitació només es pot fer de manera telemàtica.

 

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar