Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Participa en el concurs del disseny del logotip d'Alcanar Ràdio!

Participa en el concurs del disseny del logotip d'Alcanar Ràdio!

| Mitjans de comunicació

Amb l'objectiu de renovar la imatge de la nostra emissora municipal i promoure la participació ciutadana, l'Ajuntament d'Alcanar organitza el “Concurs logotip Alcanar Ràdio”. El consistori vol que el motiu del nou logotip i el seu eslògan estiguin relacionats amb l’emissora local i emmarcats dintre l'àmbit territorial del municipi d’Alcanar.

La persona guanyadora rebrà un premi de 300 €, mentre que la primera i segona finalista 100 € i 50  € respectivament. El termini de presentació finalitza el 28 d’abril de 2017. Animeu-vos a participar!

Bases de la convocatòria

Objecte: La present convocatòria té com a objectiu el disseny d’un logotip destinat a representar la imatge de l’emissora municipal “Alcanar Ràdio”, titularitat de l’Ajuntament d’Alcanar.

Participants: El concurs està obert a totes les persones majors d’edat. El disseny del logotip es pot realitzar de forma individual o bé en grup.

Procediment: S’estableix un procediment obert de participació. Per a la selecció del logotip guanyador s’utilitzarà la fórmula de concurs amb la intervenció d’un jurat. 

Termini de presentació: El termini de presentació finalitza el 28 d’abril de 2017.

Criteris de valoració: Els criteris de valoració seran criteris artístics, històrics, simbòlics i culturals propis del municipi d’Alcanar. A més de la qualitat i la capacitat de representació del logotip, es valorarà de manera positiva aquelles propostes que mostrin com s’adapta el logotip a espais i formats possibles on es pugui incloure. 

El motiu del logotip i de l'eslògan han d’estar relacionats amb l’emissora local i l'àmbit territorial del municipi d’Alcanar. El disseny i la proposta del logotip és lliure. El logotip amb més nombre de vots serà el/la guanyador/a que representarà Alcanar Ràdio.

Presentació del disseny: Consistirà en la presentació d’un logotip integral de la imatge i nom de la Ràdio Municipal. El disseny haurà de ser original i inèdit i s’haurà de declarar en la inscripció que el logotip és fruit de la creativitat personal de l’autor, que és el seu propi treball i que no ha infringit els drets d’autors de tercers.

Caldrà presentar-lo davant el Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Alcanar en sobre tancat i identificat amb el nom de “Concurs logotip Alcanar Ràdio”, amb un pseudònim de la persona o grup a la part exterior. 

Propietat: L’Ajuntament es reserva tots els drets d’explotació com a logotip i imatge d’Alcanar Ràdio,  assenyaladament, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, en qualsevol mitjà imprès o digital. 

Resultat: El dia 30 de maig de 2017 es comunicarà el nom del guanyador als mitjans de comunicació local (web http://www.alcanar.cat i Alcanar Ràdio) i s’informarà la persona o el grup premiat.

Premis: El treball premiat es convertirà en el logotip oficial de l’emissora local “Alcanar Ràdio”. Es lliuraran els següents premis en metàl·lic:

1r PREMI (logotip oficial d’Alcanar Ràdio): 300 €

2n PREMI:100 €

3r PREMI: 50 €

Treballs no premiats: Els participants podran retirar els originals no premiats del 2 de maig al 2 d’agost de 2017, a l’Ajuntament d’Alcanar. 

Obligacions dels participants: El fet de participar en aquest concurs comporta l’acceptació de les presents bases i de les 

Tota la informació i documentació relativa a aquest concurs estarà disponible al web www.alcanar.cat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat