Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Presentació de la quarta edició del projecte "Aprenem junts"

Presentació de la quarta edició del projecte "Aprenem junts"

| Ensenyament

La Biblioteca Trinitari Fabregat va acollir ahir a la tarda la presentació del projecte d’aprenentatge i servei “Aprenem Junts” que desenvolupa l'Institut Sòl- de-Riu amb la col·laboració de l'Ajuntament d’Alcanar i entitats locals.

Es tracta d'una iniciativa on els estudiants de 4t d’ESO dedicaran hores lectives com a voluntaris socials en diverses accions. El principal objectiu és mostrar als joves la importància de realitzar tasques de voluntariat per ajudar als veïns i veïnes de la localitat, al mateix temps que es fomenten valors com la cohesió, l’empatia i la responsabilitat.

La Residència i Centre de Dia l’Onada, la Biblioteca Trinitari Fabregat i Alcanar Voluntariat col·laboren per quart any consecutiu en aquest projecte educatiu, on el transcurs d’aquest curs acadèmic els alumnes participants realitzaran diferents activitats. Els joves seguiran la planificació dels professors Joana Subirats, Pilar Juan, Pili Salvador, Joel Rodríguez i Antonio Alfaro.

A l’acte de presentació van intervenir la regidora d’Educació, Carme Navarro; la directora de l’Institut Sòl-de-Riu, Carme Caballer, i la professora  de l’institut i coordinadora del projecte, Joana Subirats. D’altra banda, les alumnes Jahel Fabregat i Blanca Galàn van explicar quines són les seves expectatives sobre el voluntariat.

Carme Navarro va explicar que el projecte “Aprenem Junts” a Alcanar està plenament consolidat i va destacar la implicació del professorat de l’institut, de les tres institucions col·laboradores, així com dels alumnes que hi participen. “Aquesta experiència farà que cresqueu com a persones, alhora que contribuireu a fer d’Alcanar un poble molt millor en tot allò que pugueu aportar”, va dir la regidora adreçant-se als estudiants.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat