Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Presentació hereu i pubilla major de les festes Quinquennals 2019

Presentació hereu i pubilla major de les festes Quinquennals 2019

| Festes

Pubilla Major Quinquennals 2019  

L’Andrea, que ja va ser pubilla infantil, amb dèsset anys ha volgut repetir l’experiència del pubillatge perquè sempre n’ha guardat un bon record. Considera que el seu càrrec no és tan diferent del de la resta de pubilles. “Potser simplement he passat una mica més de nervis per la responsabilitat i l’emoció que comporta el càrrec i pel fet d’haver de parlar en públic”, assegura. Una vegada passades, aquestes Quinquennals ja formen part de les seues experiències més boniques i intenses mai viscudes. És per això que, l’any que té per davant, l’afronta amb ganes de sumar moments únics al costat de les seues amigues que també són pubilles.

Es defineix com una persona simpàtica i alegre, amable i tímida, però amb caràcter. Li agrada ajudar les persones amb problemes. Per això estudia Atenció a Persones en Situació de Dependència, a l’Institut Montsià, d’Amposta. En un futur li agradaria graduar-se en psicologia infantil.

 

Hereu Infantil Quinquennals 2019

Vlad ha viscut les seues segones festes Quinquennals amb molta intensitat. D’una banda, pel fet de ser l’Hereu Infantil, i de l’altra, perquè sa germana Alejandra Valentina, de vuit anys, també ha estat pubilla. El que més li ha agradat d’aquestes festes ha estat la baixada de la Verge del Remei des de l’Ermita, així com el moment en què els membres de la Comissió de Bous van anar a recollir-lo a casa seua per a acompanyar-lo a l’acte de proclamació. Conversant amb ell no pot amagar la satisfacció que sent pels vestits i la roba que ha estrenat durant aquestes festes. També està satisfet d’haver col·laborat amb els veïns a engalanar el seu carrer. 

Vlad estudia sisè de primària. Li agrada anar a la platja, llegir i consultar continguts de YouTube per a aprendre coses noves. El seu somni és arribar a ser massatgista professional. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078