Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Recomanacions literàries del mes de febrer

Recomanacions literàries del mes de febrer

| Cultura

Aquest mes de febrer us proposem dues noves recomanacions literàries.

 

Ser o no ser... una poma
Autora: Shinsuke Yoshitake
Libros del Zorro Rojo

Us heu preguntat mai què fa que una mançana siga una mançana? Com sabeu que una mançana és realment una mançana i no pas una altra cosa? Això és el que es pregunta el nostre petit protagonista quan un dia, en tornar de l’escola, se’n troba una damunt de la taula del menjador. I aquest meravellós conte ens il·lustra el fil del seu pensament: potser és una taronja disfressada o un ou estrany, potser té sentiments o potser és aquí per algun motiu… Una història plena de potsers, plena de preguntes i possibles respostes. I tu, què diries que és?
Un conte carregat d’enginy i d’il·lustracions divertides on predominen els colors càlids i, en especial, el roig, el color de les mançanes de conte. Un àlbum que convida a imaginar, jugar i pensar, una porta oberta a la filosofia des d’un plantejament molt quotidià.

 

 


El río baja sucio
Autor: David Trueba
Editorial: Siruela

Les vacances de Setmana Santa de Tom i Martín solen ser bastant predictibles. A la serra, amb les seues famílies, els amics, les bicis, el riu, la natura... Res massa memorable, excepte el retrobament, que els permet gaudir de l'amistat que els uneix des que eren xicotets.

No obstant això, ara, amb gairebé catorze anys —en el que sembla que seran les seues últimes vacances junts–, el destí els té reservada alguna cosa que canviarà per a sempre la seua percepció del món. Primer coneixeran l'enigmàtic home que viu a la casa anomenada Los Rosales; després, la seua filla Danae. I l'arribada de tots dos provocarà una sacsada en la vida dels dos amics que els precipitarà cap a una tensió desconeguda i els mostrarà que un es fa gran quan perd la innocència.

I d'aquesta manera, mentre els adults carreguen amb un passat dolorós que torna a ells amb intensitat, els jóvens començaran a fabricar la seua vida i el seu futur.Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078