Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Recomanacions literàries mes d'abril

Recomanacions literàries mes d'abril

| Cultura

Anatomia
Hélène Druvert
Editorial: Maeva Young
Edat recomanada: A partir de 8 anys

Anatomia és un recorregut per l’interior del cos humà com mai abans l’havíem vist. El llibre, de gran format, conté textos breus i científics amb excepcionals animacions per a  endinsar-se fins a tots els racons del nostre cos: els músculs, els ossos, el sistema nerviós, el cervell... Tots els secrets del cos humà, desvelats en aquest meravellós llibre.

Les dotze dobles pàgines amb solapes animades amb encunyacions a làser, dissenyades per Hélène Druvert, recorden les tradicionals taules anatòmiques del segle XIX. Els textos, breus i accessibles, han estat redactats per son pare, que és metge, i introdueixen els jóvens lectors en els misteris de l’anatomia.

L’única història
Julian Barnes
Angle Editorial

Diuen que el primer amor té conseqüències per a tota la vida. Que queda gravat en la memòria. Marcat a foc. Impossible d’oblidar. Per molts anys que passen. Tothom hi està més o menys d’acord. En línies generals. Per tant, la primera és “L’única història”. Aquest és el títol de l’últim llibre de Julian Barnes (Regne Unit, 1946).

“Estimar molt i patir molt, o estimar poc i patir poc”. Aquesta és la premissa amb què comença la novel·la. La història d’en Paul i de la Susan té uns components que la fan molt especial. Boja. Total. Sense límits… Ell és un jove estudiant de 19 anys. Ella en té 48. És casada, infeliçment casada, i té dues filles ja grans. Es coneixen en un club de tenis i comencen a sortir junts. Barnes explora el temps i la memòria. Obvia les convencions socials i evoca la gran història d’amor d’en Paul i de la Susan anys després, quan ja fa temps que no estan junts.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat