Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S’instal•la la part superior de la caixa escènica de l’auditori José Antonio Valls

S’instal•la la part superior de la caixa escènica de l’auditori José Antonio Valls

| Urbanisme

Les obres de l’auditori José Antonio Valls d’Alcanar continuen avançant, després de les setmanes d’aturada a causa de les restriccions imposades per l’Estat espanyol amb l’objectiu de lluitar contra la covid-19. 

Una de les darreres actuacions ha estat la instal•lació de l’encavallada de la caixa escènica, una actuació complexa i visualment molt impactant, ja que aquesta biga pesa 2.226,18 kg i s’ha instal•lat a 12 metres per damunt de l’escenari amb una maquinària molt específica.

Estructuralment aquesta biga en gelosia o encavallada s'ubica a la part superior de la caixa escènica i té com a missió suportar les tramoies, és a dir, el conjunt de mecanismes  que s'utilitzen durant les representacions teatrals per a fer els canvis de decorats.

La biga en gelosia es recolza elàsticament sobre els murs de formigó armat de la caixa escènica per tal d’evitar vibracions a l'estructura, d’aquesta manera es garanteix que no hi haja transmissió de sorolls a les edificacions veïnes.

La superfície útil total del nou auditori José Antonio Valls serà de 1.521,52 metres quadrats, amb un escenari de 16 per 8 metres i una sala amb capacitat per a 402 butaques. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar